Wallpaper Engine

The Magma Boss

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,464
Merhabalar. Wallpaper Engine almayı düşünüyordum. Fakat fiyatı 15 TL olunca bi almasam mı diye düşündüm.
Kullanan var mı? Varsa değer mi?

@keremcnsz24

Ben 8tl'e aldım gereken Wallpaper'ları yükledikten sonra iade ettim ve o yuklediklerimi hâlâ kullanıyorum.

Konu kapanmıştır :)

Ekler

• windows_xp_original-wallpaper-3840x2160.jpg
    windows_xp_original-wallpaper-3840x2160.jpg
    1.2 MB · Hit: 79
  • IMG_20200707_195851340.jpg
    IMG_20200707_195851340.jpg
    1.8 MB · Hit: 65
Merhabalar. Wallpaper Engine almayı düşünüyordum. Fakat fiyatı 15 TL olunca bi almasam mı diye düşündüm.

@keremcnsz24
Fiyatını hak eder hem arka planda çok iş yapmıyor fps felan düşmez görev çubuğu felanda değişmiyor

@keremcnsz24
Envai çeşit wallpaper bulabilirsin. Bunun yanında hareketli arkaplanlarda mevcut. Bayağı şık gösteriyor masaüstünü. Parasını hak eden bir paylaşım programı. Üstüne kendi arkaplanlarınıda yapabiliyorsun. Görev çubuğu felan değişmiyor diye biliyorum öyle bir seçenek olsa görürdüm heralde.

Envai çeşit wallpaper bulabilirsin. Bunun yanında hareketli arkaplanlarda mevcut. Bayağı şık gösteriyor masaüstünü. Parasını hak eden bir paylaşım programı. Üstüne kendi arkaplanlarınıda yapabiliyorsun. Görev çubuğu felan değişmiyor diye biliyorum öyle bir seçenek olsa görürdüm heralde.
kişiselleştir>renkler>arka planımdan otomatik tema rengi seç'i tiklersen değişiyor
Wallpaper emgine kullanmasan da

kişiselleştir>renkler>arka planımdan otomatik tema rengi seç'i tiklersen değişiyor
Wallpaper emgine kullanmasan da
Ben wallpaper engine üzerinden değişmiyor demek istemiştim ama yanlış anlaşıldı galiba. 😁

Geri