furkangorur
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,074
burada kendine sorman gereken soru. Hangi evreni seviyorsun? büyü ve canavarların olduğu yeri mi yoksa kovboyların cirit attığı yer mi.
Sanırım ikiside çocukken TRT 1 de pazarları kovboy filmleri izlerdim büyüdüm çizgi roman fantastik film sevmeye başladım sanırım ikisideburada kendine sorman gereken soru. Hangi evreni seviyorsun? büyü ve canavarların olduğu yeri mi yoksa kovboyların cirit attığı yer mi.
o zmn youtube the witcher 3 gameplay ve rdr 2 gameplay yazıp izleyip seçeceksin.Sanırım ikiside çocukken TRT 1 de pazarları kovboy filmleri izlerdim büyüdüm çizgi roman fantastik film sevmeye başladım sanırım ikiside
İnsanların fikrine saygı duymayanlarla normal olarak bile konuşmayın. Bu zamana kadar en çok ödül alan oyun Witcher 3.Bu versusa Witcher 3 diyenle oyun tartışmayın.
Dedi Witcher 3 fanı. Gidip Witcher 3'ün aldığı ödüllere bakarak en iyisi wiççır 3 abe ya diyerek kendini avutabilirsin, RDR2 ağır gelir size.İnsanların fikrine saygı duymayanlarla normal olarak bile konuşmayın. Bu zamana kadar en çok ödül alan oyun Witcher 3.
witcher bence yaKonuyu başlıkta yazdım tartışma konusu oyun gurmelerini buraya alalım
Yav yemin ederim beyinsiz bir insansın. 400 saat civarı RDR2 oynadım ben, benim kadar bile oynayacak oyunculuk yoktur sende. Witcher 3 ise daha fazla. 100'den fazla oyun incelemesi yaptım ben Steam'de, oyunları incelerken tüm yönüyle gerçekçi eleştiriyorum. Sırf fanıyım diye oyunları övmüyorum yani. Witcher 3'ün bile eksik yanlarını söylüyorum. Bu kafayla sen Enis Kirazoğluna da laf atıyorsun ama adamın oyun hayatı senin tüm hayatından fazla.Dedi Witcher 3 fanı. Gidip Witcher 3'ün aldığı ödüllere bakarak en iyisi wiççır 3 abe ya diyerek kendini avutabilirsin, RDR2 ağır gelir size.