yalnızbiri01
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 835
Bir sürü haritası var bu oynun kule diyince bi şaşırdımSöylediğimdem anlamlıydın bence![]()
Bir sürü haritası var bu oynun kule diyince bi şaşırdımSöylediğimdem anlamlıydın bence![]()
Abi sen neden çok erken davrandın nokta koydun gittin tartışma aksiyon atraksiyon yaşatacaktımKalite, gerçekçilik, grafikler, kontroller, vuruş hissi... Kısacası oyunun sana sunduğu genel oynanış mekaniği olarak soruyorsan tartışmasız RDR 2 derim. Çıtayı oldukça üst bir seviyeye çıkarmış. Oynadığım en iyi oyunlardan biriydi. Eğer hikayenin sana etki edip etmemesi, oyun evreninin içeriği, diyalogların çeşitliliği, verdiği hikayesel zevk olarak soruyorsan tartışmasız Witcher 3 derim. RDR 2 oldukça monoton, tahmin edilebilir ve belirli bir tempo üzerinde akan yavaş bir oyun. Vahşi Batı teması bir noktadan sonra sıkabilir. Uzun lafın kısası, ikisi de kendi içerisinde harika yapıtlar. Birini birine tercih etmek yerine ikisini de deneyimleyin derim. Lakin illaki birini tercih edeceksem Witcher 3 olurdu.
O da beni sevecek miRDR2 kardeşim başka soru?
NeSence başka soru ?
İki oyunuda çok beğendim. Rdr2 biraz daha ağır ilerleyen bir oyun ama halen çok kaliteli.Konuyu başlıkta yazdım tartışma konusu oyun gurmelerini buraya alalım
RdrKonuyu başlıkta yazdım tartışma konusu oyun gurmelerini buraya alalım