Hurda klavyedirIşıkları geçiren yapısıyla pudding suki alınır mı? bilek desteği ve RGB benim için önemli alternatif klavye önerilerinede açığım.
Peki hocam siz bilirsiniz bunun fiyatlarına 60 lık klavye varmı yurt dısı olmazsa daha iyi olurHurda klavyedir
Olur olur Max 1300 civarıHurda klavyedir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Max bütçen nedir ve %60 olur mu?
Yurtdışı olsa size bir zararı olmaz ki hatta çok daha iyi olur neden yurtdışı istemiyorsunuz?Peki hocam siz bilirsiniz bunun fiyatlarına 60 lık klavye varmı yurt dısı olmazsa daha iyi olur
Olur olur Max 1300 civarı
Hocam gelmez diye korkuyorumYurtdışı olsa size bir zararı olmaz ki hatta çok daha iyi olur neden yurtdışı istemiyorsunuz?
Hocam gönderin gelsin yurt içi yurt dışı farketmezYurtiçi önerim de var ama yurtdışı olan kat kat daha iyi. Yurtiçini adam gibi kullanmak için ek masraf yapmalısınız.
Yurtdışı dediğim de yine amazon üzerinden hocam yurtiçinden alıyormuşsunuz gibi.Yurt dışı da olsa önerin biraz yurt dışı alışveriş yaparken korkuyorum ama
Hocam çok teşekkür ederim hemen inceliyorumYurtdışı dediğim de yine amazon üzerinden hocam yurtiçinden alıyormuşsunuz gibi.
Bunu fazlasıyla öneririm.
RGB ve yazılım desteği mevcut
Huano black switch ile geliyor huano switchler cherry mx'lerden daha iyidir attığınız gamepowerdaki outemulardan kat kat daha iyidir.
Ayrıca ABS yerine PBT mataryel keycapler ile geliyor.
@omerkok_49 'a da aynısını önerdim birebir size önerdiğimin aynısını aldı fazlasıyla memnun.
Hocam piyasada sarftech t60 diye bir klavye var kimse memnun değil siz ne dersiniz bu konu hakkında? Bu arada sizin önerdiğiniz istediğim gibi siyah alıcam sizinkini çok teşekkür ederim tekrar.Yurtdışı dediğim de yine amazon üzerinden hocam yurtiçinden alıyormuşsunuz gibi.
Bunu fazlasıyla öneririm.
RGB ve yazılım desteği mevcut
Huano black switch ile geliyor huano switchler cherry mx'lerden daha iyidir attığınız gamepowerdaki outemulardan kat kat daha iyidir.
Ayrıca ABS yerine PBT mataryel keycapler ile geliyor.
@omerkok_49 'a da aynısını önerdim birebir size önerdiğimin aynısını aldı fazlasıyla memnun.
Sarftech T60 ya da orijinali ile Ziyoulang T60 abs keycap ve jixian switch kullanan tr piyasasında 500 600 TL'ye satılabilecek bir klavye sadece. Switchleri ve kaycapleri vasat. Attığım klavyedeki keycapler 1500 1600 tllik klavyelerde dahi yok trdeki. XPG summoner gibi klavyelerdeki switchlerden daha kaliteli switchleri. Aynı şekilde keycapları da öyle.Hocam piyasada sarftech t60 diye bir klavye var kimse memnun değil siz ne dersiniz bu konu hakkında? Bu arada sizin önerdiğiniz istediğim gibi siyah alıcam sizinkini çok teşekkür ederim tekrar.![]()
Maalesef nays kullanmıyorum ama elime bütçe geçtikçe hepsini halldeceğim çok çok teşekkür ederim size bir takibi hor görmemBununla da bitmedi kalan bütçeye şu tatlı mı tatlı pudding yani sizin tabiriniz ile ışık geçiren keycaplardan alıp takabilirsiniz. Klavyeyi nays ile alırsanız 700 küsür TL'ye düşüyor aynısı keycaplar için de geçerli 300 TL de buradan indirim alırsınız toplam 2 alışverişten 900 + 500 1400 - 300 1100 liraya gelmiş olur.