Yardım Gamepower suki tkl alınır mı??

c4s3rakun

80+
Reaksiyon skoru
53
Işıkları geçiren yapısıyla pudding suki alınır mı? bilek desteği ve RGB benim için önemli alternatif klavye önerilerinede açığım.

Maalesef nays kullanmıyorum ama elime bütçe geçtikçe hepsini halldeceğim çok çok teşekkür ederim size bir takibi hor görmem
Nays ile alabilirsiniz aslında açması çok kolay ayrıca kod kullanırsanız 20 tlde naystan geliyor. 300 tl oldukça iyi bir rakam bence.

Sarftech T60 ya da orijinali ile Ziyoulang T60 abs keycap ve jixian switch kullanan tr piyasasında 500 600 TL'ye satılabilecek bir klavye sadece. Switchleri ve kaycapleri vasat. Attığım klavyedeki keycapler 1500 1600 tllik klavyelerde dahi yok trdeki. XPG summoner gibi klavyelerdeki switchlerden daha kaliteli switchleri. Aynı şekilde keycapları da öyle.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yazılım desteği ve RGB de cabası tabii. attığım keycaplere de baktınız mı belki seversiniz
Hocam ne desem bilemiyorum size teşekkür ederim

Nays ile alabilirsiniz aslında açması çok kolay ayrıca kod kullanırsanız 20 tlde naystan geliyor. 300 TL oldukça iyi bir rakam bence.
Peki hocam bunu bir düsüneyim çok kral klavye önerdiniz sağolun tam istediğim gibi siyah setup kurucam düzgün klavye bulamıyodum

Peki hocam bunu bir düsüneyim çok kral klavye önerdiniz sağolun tam istediğim gibi siyah setup kurucam düzgün klavye bulamıyodum
Nays hakkında yardıma ihtiyacınız var ise yardımcı olabilirim de ayrıca. Rica ederim bu arada

Klavyeyi alan @omerkok_49 ile iletişime geçip fikirlerini sorabilirsiniz hocam ayrıca

Soru işareti kalmaması adına

Hocam nedir bu nays herkes nays diye kendini yırtıyor
Hocam papara gibi ininal gibi ön ödemeli banka uygulaması. İş bankasına bağlı fakat üyelik gerektirmiyor. İban üzerinden parayı naysa atıyorsunuz naysa geldiği zamanda nays uygulamasındaki kart sekmesinden nays kartınızı ödeme alanına kart bilgilerini gireceğiniz kısma girip ödemeyi nays kart ile yapıyorsunuz. hem size kazı kazan veriyor 5 10 tl oradan çıkıyor hem de %15 cashback veriyor amazon üzerinde.

Nays hakkında yardıma ihtiyacınız var ise yardımcı olabilirim de ayrıca. Rica ederim bu arada

Klavyeyi alan @omerkok_49 ile iletişime geçip fikirlerini sorabilirsiniz hocam ayrıca

Soru işareti kalmaması adına
Yok hocam size güvenmesem mesajlara bile cevap vermezdim ki siz daha önce bana çok öneride bulundunuz

Hocam papara gibi ininal gibi ön ödemeli banka uygulaması. İş bankasına bağlı fakat üyelik gerektirmiyor. İban üzerinden parayı naysa atıyorsunuz naysa geldiği zamanda nays uygulamasındaki kart sekmesinden nays kartınızı ödeme alanına kart bilgilerini gireceğiniz kısma girip ödemeyi nays kart ile yapıyorsunuz. hem size kazı kazan veriyor 5 10 TL oradan çıkıyor hem de %15 cashback veriyor amazon üzerinde.
Çok teşekkür ederim hocam min kaç yaş kullanabiliyor

Yok hocam size güvenmesem mesajlara bile cevap vermezdim ki siz daha önce bana çok öneride bulundunuz

Çok teşekkür ederim hocam min kaç yaş kullanabiliyor
valla 18 yaş altı da aile izni ile kullanabiliyor

valla 18 yaş altı da aile izni ile kullanabiliyor
Çok iyimiş hocam ben 18 altıyım tosla kullanıyorum avantajları çok ama bunun daha çokmuş size ne kadar teşekkür etsem azdır bu arada takip ediyorum hocam gerçekten bu konuyla bu kadar ilgilendiniz

Çok iyimiş hocam ben 18 altıyım tosla kullanıyorum avantajları çok ama bunun daha çokmuş size ne kadar teşekkür etsem azdır bu arada takip ediyorum hocam gerçekten bu konuyla bu kadar ilgilendiniz
Lazım başka bir şey olursa özelden ulaşabilirsiniz maksat kötü bir klavye almanızı önlemek hocam.

Son düzenleme:
Geri