Leaven K-620 alıcam sizce nasıl

pcb si daha kaliteli hotswap klavye ne önerirsin göktürk pcb si kalitesiz dedi ben orda kaldım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@MuratTheFounderOfGariban klavye önerini bekliyorum hocam pcb si biraz daha kaliteli olsun hotswap olsun rgb vs. umrumda değil max 1000 - 1200tl bütçem var

Güvenilir dareu'yu da alabilirsin.

Fena değil de dareu klavyelere çok ısınamadım ama bu fiyat bandında az alternatif var
ben siteye güvenemedim şikayetleri görünce senin attığın geeky gk61 i alıcam büyük ihtimalle

Güvenilir dareu'yu da alabilirsin.

Fena değil de dareu klavyelere çok ısınamadım ama bu fiyat bandında az alternatif var
Güzel klavye bence. Şahsen ben dareu ya "Geeky" den daha çok ısınıyorum.

geeky gk61 demi önceden lube lu geliyor

ben siteye güvenemedim şikayetleri görünce senin attığın geeky gk61 i alıcam büyük ihtimalle
O da alınır. Sitenin Trendyol vs. Üzerinde de sayfası var. Oradan da alabilirsiniz.

Birisi N11 den vs. alınca sitenin politikasına uymak zorundalar diyip iade etmişti ürününü.

geeky gk61 demi önceden lube lu geliyor
Stabilizerler sanırım sadece önceden lubed geliyor.

Güzel klavye bence. Şahsen ben dareu ya "Geeky" den daha çok ısınıyorum.
Geeky marka basılmış kendi üretimi olduğunu zaten düğünmüyorum ama bilindik bir pcb switch ve keycap kullanıyor diye 700-900tl bandında öneriyorum iyi de ayrıca

Geeky marka basılmış kendi üretimi olduğunu zaten düğünmüyorum ama bilindik bir pcb switch ve keycap kullanıyor diye 700-900tl bandında öneriyorum iyi de ayrıca
Kötü değil zaten huano kullanıyor. Ama ben Trendyol dan Dareu alırdım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,175,270
Üyeler
186,598
Son üye
ArtSona
Geri