Voidu indirimlerinden ne almalıyım

Reaksiyon skoru
721
Arkadaşlar aklımda odssey vahalla origins vardı ama vahalla ve odsdeyin stoku yok ama odseyyin 77 liralık deluxe paketi var ona para degermi arada 15 tl fark var yada ne önerirsiniz

İndigalaya da bir bakar mısın. Fiyatları hemen hemen aynı olması lazım. Belki orda stok vardır

Arkadaşlar aklımda odssey vahalla origins vardı ama vahalla ve odsdeyin stoku yok ama odseyyin 77 liralık deluxe paketi var ona para degermi arada 15 TL fark var yada ne önerirsiniz
Ben valhalla deluxe olanı aldım. Fiyatlar çok uygun dlcli şekilde alsanız bile uygun yani.

İndigalaya da bir bakar mısın. Fiyatları hemen hemen aynı olması lazım. Belki orda stok vardır
Hocam hiç duymadım sıkıntı çıkarmaz demi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben valhalla deluxe olanı aldım. Fiyatlar çok uygun dlcli şekilde alsanız bile uygun yani.
Hocam amam 20+20 fazladan 40 tl ediyor başka oyunda alırdık ama stok yok iste

Yok hocam bizzat kendim ac oyunlarını ordan almıştım geçen indirimde
Site biraz karışık geldi bakmaya çalışıyorum suan dksk

Yok hocam bizzat kendim ac oyunlarını ordan almıştım geçen indirimde
Hocam acaba başka hangi oyunlarda indirimli var hikayeli pyun oneriniz varmı başka 20 tl ye daha önce voiduduan beyond almıştım misal

Site biraz karışık geldi bakmaya çalışıyorum suan dksk

Hocam acaba başka hangi oyunlarda indirimli var hikayeli pyun oneriniz varmı başka 20 TL ye daha önce voiduduan beyond almıştım misal
Bilmiyorum hocam da epic games indirimlerine bakın isterseniz. Benim çok sevdiğim metro oyunları 3 TL den satılıyordu

Bilmiyorum hocam da epic games indirimlerine bakın isterseniz. Benim çok sevdiğim metro oyunları 3 TL den satılıyordu
Steam onları bedavaya vermişti hocam

Hoxam son ubisoft başlıklı konuma bakarmisiniz

Geri