Gri Caner 80+ Titanium Katılım 24 Ekim 2020 Mesajlar 30,855 En İyi Cevap 7 Reaksiyon skoru 29,568 20 Aralık 2023 #1 Steam de Game Pass de benim hesabım. Arkadaş Game Pass satın almadan benim Game Pass'i kullanarak beraber oynayabilir miyiz?
Steam de Game Pass de benim hesabım. Arkadaş Game Pass satın almadan benim Game Pass'i kullanarak beraber oynayabilir miyiz?
somhaster 80+ Bronze Katılım 1 Temmuz 2023 Mesajlar 1,050 Reaksiyon skoru 513 20 Aralık 2023 #2 Gri Caner yazmış: Steam de Game Pass de benim hesabım. Arkadaş Game Pass satın almadan benim Game Pass'i kullanarak beraber oynayabilir miyiz? Devamı için tıklayın... Evet Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 20 Aralık 2023 Zaten kod gerekiyor
Gri Caner yazmış: Steam de Game Pass de benim hesabım. Arkadaş Game Pass satın almadan benim Game Pass'i kullanarak beraber oynayabilir miyiz? Devamı için tıklayın... Evet Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 20 Aralık 2023 Zaten kod gerekiyor
Gri Caner 80+ Titanium Katılım 24 Ekim 2020 Mesajlar 30,855 En İyi Cevap 7 Reaksiyon skoru 29,568 20 Aralık 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 somhaster yazmış: Zaten kod gerekiyor Devamı için tıklayın... Hmm evet fark ettim. Kod olayı yeni mi geldi. Eskiden sadece arkadaş daveti vardı sanırsam.
somhaster yazmış: Zaten kod gerekiyor Devamı için tıklayın... Hmm evet fark ettim. Kod olayı yeni mi geldi. Eskiden sadece arkadaş daveti vardı sanırsam.
somhaster 80+ Bronze Katılım 1 Temmuz 2023 Mesajlar 1,050 Reaksiyon skoru 513 20 Aralık 2023 #4 Gri Caner yazmış: Hmm evet fark ettim. Kod olayı yeni mi geldi. Eskiden sadece arkadaş daveti vardı sanırsam. Devamı için tıklayın... Hatırlamıyorum. Olabilir
Gri Caner yazmış: Hmm evet fark ettim. Kod olayı yeni mi geldi. Eskiden sadece arkadaş daveti vardı sanırsam. Devamı için tıklayın... Hatırlamıyorum. Olabilir