Pc gameped'i görüyor fakat çalışmıyor

satakan

80+
Reaksiyon skoru
0
Mart ayında pc aldım ve o sıralar markete gelen gamepad'i satın almıştım.FIFA 20'yi ilk başlarda güzel güzel oynarken ertesi gün kolu pcye taktığımda bilinmeyen aygıt olarak görmeye başladı.Başka bir kol aldım fakat yine aynı hatayı verdi.Başka bir laptoba taktığımda ise çalıştı.Sorum;
1.Bu problemi nasıl çözebilirim
2.Format atsam düzelme şansı var mı ?
3.Logitech veya XBOX orjinal kolu alsam bu sıkıntıyı yaşarmıyım ?
Ayrıca gamepad'in driver'ı pcde kurulu

Ekler

• Screenshot_3.png
    Screenshot_3.png
    11.1 KB · Hit: 89
Mart ayında pc aldım ve o sıralar markete gelen gamepad'i satın almıştım.FIFA 20'yi ilk başlarda güzel güzel oynarken ertesi gün kolu pcye taktığımda bilinmeyen aygıt olarak görmeye başladı.Başka bir kol aldım fakat yine aynı hatayı verdi.Başka bir laptoba taktığımda ise çalıştı.Sorum;
1.Bu problemi nasıl çözebilirim
2.Format atsam düzelme şansı var mı ?
3.Logitech veya XBOX orjinal kolu alsam bu sıkıntıyı yaşarmıyım ?
Ayrıca gamepad'in driver'ı pcde kurulu
Driver bozulmuş olabilir gamepad e dair herşeyi temizleyip tekrardan aygıtı takıp otomatik kurulum yapmasını bekleyin. Eğer görüyorsa kendi driverını tekrar kurun bu süreçte kolu bilgisayarda takılı bırakmayın.

Driver bozulmuş olabilir gamepad e dair herşeyi temizleyip tekrardan aygıtı takıp otomatik kurulum yapmasını bekleyin. Eğer görüyorsa kendi driverını tekrar kurun bu süreçte kolu bilgisayarda takılı bırakmayın.
o soronu çözdüm fakat dediğim gibi bluethoot usb almıştım fakat ea app üzerinden aldığım fc24 e bağlanamıyorum steamden ets2ye kablosuz bir şekilde bağlanabiliyorum

o soronu çözdüm fakat dediğim gibi bluethoot usb almıştım fakat ea app üzerinden aldığım fc24 e bağlanamıyorum steamden ets2ye kablosuz bir şekilde bağlanabiliyorum
fc 24 ile alaklı diye biliyorum benzer olay bikaç kişi de daha görülmüştü

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,329
Üyeler
184,144
Son üye
umutcann01
Geri