Yardım Baldurs Gate 3 Gölge laneti nasıl geçilir

YazılımKafa

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,033
Dostlar gölge lanetini geçmenin 2 yolunu biliyorum. Ay feneri lazım bende 2 tane kırık var. Bunlarla yapılıyor mu anlamadım. Birde sağlam fenerden peri çıkarınca oda bir şey veriyor ama sağlam fener bulamadım. Kısaca elimde sadece 2 tane kırık ayfeneri var. Bunlar işe yarar mı? Nasıl kullanabilirim? Yoksa sağlam ayfeneri mi lazım? Eğer öyleyse onu nerden bulabilirim?

O bölüme henüz gelmedim ama Can Sungur'un oynanış serisine göz atabilirsiniz. D&D'ye gönül vermiş biri :D

O bölüme henüz gelmedim ama Can Sungur'un oynanış serisine göz atabilirsiniz. D&D'ye gönül vermiş biri :D

Knk bi tane şeyi çözmek için 6 saatlik video yu izleyemem. Yapan arkadaşlar yardımcı olur. Benim ki basit bir soru zaten

Knk bi tane şeyi çözmek için 6 saatlik video yu izleyemem. Yapan arkadaşlar yardımcı olur. Benim ki basit bir soru zaten
İzleme zaten hocam sardırarak bakabilirdin iyi kötü geldiği mekanı görürsün videolarda. Daha sipesifik bir şey soruyor ve videolarda olmama ihtimali yüksekse bilemem

konuya hakim biri yazabilir tabi

İzleme zaten hocam sardırarak bakabilirdin iyi kötü geldiği mekanı görürsün videolarda. Daha sipesifik bir şey soruyor ve videolarda olmama ihtimali yüksekse bilemem

konuya hakim biri yazabilir tabi
Knk öyle bakılacak bir şey değil. Sardırarak bulma şansım yok. Eyvallah yinede

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,303
Üyeler
190,725
Son üye
ahmetzulaci
Geri