🔥İndirim Razer Barracuda X 2942₺ TR Ürünü

YazılımKafa

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,033
Amazon tr satıcılı yani Tr ürünü. 2022 model olan yani güncel modeli. Uzun zamandır 3 binden aşağı düşmedi . Genelde 3500-4500 aralığında satılıyor. Fiyat olarak iyi ayrıca Amazon tr nin satması avantaj. Nays vs ile de daha ucuza alabilirsiniz

TR ürünü ne? Üretecek tesis var mı ki bunları?
Bazı ürünler yurtdışındaki satıcılardan geliyor, bu direkt Türkiye bölgesinde satış yapan satıcı yani Amazon.com.tr, ona istinaden o şekilde yazmış.

@MovesLikeJaggeR
al geç bunu uğraşma hiç sarı site vs miss 🤌
Benim bile alasım geldi çok tatlı duruyor maşallah :)

Blackshark v2 pro mu daha iyidir bu mu? Uzun zamandır kablosuz kulaklık almak istiyorum ama pek bilgim yok

Al sata gider mi ki
Al-sat için hiçbir şey önermiyorum çılgın bi indirim olmadıkça. Piyasa çok durgun kimse bir şey almıyor şu sıralar. Bir dee 200-300₺ kâr için, 3k yatırım yapmak mantıklı değil.

Nasıl ki ss 7+ a göre:) razer de tipi hiç hoşuma gitmiyor cloud 2 den gectigime değer mi :)
Razer kulağa güzel oturuyor. Bence ped açısından steelseries ten iyi. Ama steelseries in de tepe kısmı daha iyi. Tasarım göreceli ama bence bu daha iyi. Steelseries çok geniş olduğu için biraz garip duruyor. İki markayıda kullandım.

Arkadaşlar bu X modeli olabilir. İsimde düz Barracuda yazmışlar ama aşağıda yorumlarda bakarsanız alanların yorumlarında Barracuda X yazıyor ve ürün bilgilerinde de X yazıyor. X modeli için bile piyasanın altında olabilir fiyat.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,708
Üyeler
192,774
Son üye
Xiaon
Geri