Bu dövmenin anlamı nedir bunu bulmaya çalışıyorum bulamadım

Reaksiyon skoru
3
Bu dövmenin anlamı nedir bunu bulmaya çalışıyorum bulamadım araştırmalar yaptım fakat net güzel bir sonuca varamadım Japonca diye tahmin ediyorum ancak bazı yerlerde Çince olabileceğini düşündüren konular kafama karıştırdı yardımcı olabilecek var mı

Ekler

• 2da6d5a033e7a68dd95485291cc353a3.jpg
    2da6d5a033e7a68dd95485291cc353a3.jpg
    10.3 KB · Hit: 155
  • 4b96ee2943abdd2c4fbdc9bb54188214.jpg
    4b96ee2943abdd2c4fbdc9bb54188214.jpg
    71.7 KB · Hit: 123
Bu dövmenin anlamı nedir bunu bulmaya çalışıyorum bulamadım araştırmalar yaptım fakat net güzel bir sonuca varamadım Japonca diye tahmin ediyorum ancak bazı yerlerde Çince olabileceğini düşündüren konular kafama karıştırdı yardımcı olabilecek var mı
Bunlar çin dövmeleri ve her haf bir anlama denk gelir kötü bir şey yazmıyor muhtemelen ama Çinli soracak birini bulursam döneceğim

Son düzenleme:
Anlamını bilmiyorum ama çok güzel. Bide bunlar çince olmalı.

Çince jack dövmesi diye arattığında benzerleri çıkıyor

Kanka 1 saate yakın aradım fakat hiçbir şey bulamadım 2 şey buldum ama ne anlama geldiklerini bilmiyorum. Birisi ''Raise the pearl'' demiş. Diğeri ise ''Base de pincel Shoujo'' demiş başka bir sonuç bulamadım. Arada bir seni seviyorum demek diyenlerde olmuş ama pek inandırıcı gelmedi. İşine yararsa bir kaç harfi buldum İlk harf '' 将 '' ikinci harf '' 珠 '' üçüncü harfi bulamadım, dördüncü harfi de bulmuştum kaybettim.

Kanka 1 saate yakın aradım fakat hiçbir şey bulamadım 2 şey buldum ama ne anlama geldiklerini bilmiyorum. Birisi ''Raise the pearl'' demiş. Diğeri ise ''Base de pincel Shoujo'' demiş başka bir sonuç bulamadım. Arada bir seni seviyorum demek diyenlerde olmuş ama pek inandırıcı gelmedi. İşine yararsa bir kaç harfi buldum İlk harf '' 将 '' ikinci harf '' 珠 '' üçüncü harfi bulamadım, dördüncü harfi de bulmuştum kaybettim.
olum işsiz misin 1 saat ne

samuray kılıcından yürüttüm aklı. ama böyle yazdığına göre kesin bir yerde kudurtmuşum seni :))
Ne alaka bilader sen kimsin de kudurtacaksın.
153 mesajın var mesaj kasmak için boş yapma. ''Japonca ama anlamını bulamadım'' bulamadıysan yorum yapma. Tilt ediyor şu tür yorumlar. Akıl yürütmüşsün o bile yanlış.

Geri