1000 TL bütçesinden mouse arıyorum iyi bir sensör ve skatez olan, fiyat 1500'e kadar olabilir, şimdiden teşekkür ediyorum.
Murat hocam 1000 lira bandında varmi acaba bunun gibi iyi olan
Attack shark x3 alinabilir anca nays ile darmoshark n3ler de bittiMurat hocam 1000 lira bandında varmi acaba bunun gibi iyi olan
Girmez boşuna beklemeDelux M800 Pro indirime girmesini bekliyorum sence girme ihtimali varmı ve bu mouse nasıl sence
Benim konuyadq bir bakarmısın
EtiketBenim konuyadq bir bakarmısın
İhtimal de mi yok be hocam onu beklemek istiyorum, yurt ücreti ve geçinmekten para kalmıyor...Girmez boşuna bekleme
Gerçekten çok uzun süreler gireceğini düşünmüyorum üzgünüm..İhtimal de mi yok be hocam onu beklemek istiyorum, yurt ücreti ve geçinmekten para kalmıyor...
Teşekkür ediyorum. Dengi Atack Shark X3 alınır mı ? iyi midir Delux M800 Pro gibiGerçekten çok uzun süreler gireceğini düşünmüyorum üzgünüm..
Darmoshark m3 olabilir dengi ve evet alınırTeşekkür ediyorum. Dengi Atack Shark X3 alınır mı ? iyi midir Delux M800 Pro gibi
Hocam galiba Amazon'da ürün bitmiş bulamıyorum, stoğa tekrardan girer mi acabaDarmoshark m3 olabilir dengi ve evet alınır