Gigabyte b450m h 3600mhz

MaGumball

80+
Reaksiyon skoru
21
Bu anakart iyımidir alınır mı? bir sorunu var mı wifi ıçın ne yapamam gerek

S2h 3600mhz ram desteklermi ve vrm nedir
Evet, B450M S2H de 3600 MHz'e kadar destek sunuyor bellek frekansında. Anakarttaki VRM işlemciye güç sağlayan şeylerdir. Ne kadar iyi olursa o kadar stabil güç aktarılır ve o kadar iyi overclock performansı alınır.

Evet, B450M S2H de 3600 MHz'e kadar destek sunuyor bellek frekansında. Anakarttaki VRM işlemciye güç sağlayan şeylerdir. Ne kadar iyi olursa o kadar stabil güç aktarılır ve o kadar iyi overclock performansı alınır.
H neden 3600mhz s2h neden 3200 mhz

Bir sorunu yok ama B450M S2H çok daha iyi olur, onun VRM'leri genel olarak daha iyi. Wi-Fi için dongle alabilirsin.

VRAM ler aynı aslında, ama S2H da soğutma var :D. Aralarındaki tek fark bu, S2H almadığıma hala pişmanım :D.

H neden 3600mhz s2h neden 3200 mhz
Öyle bir şey yok. İkisi de 3600 MHz'e kadar destek sunuyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

VRAM ler aynı aslında, ama S2H da soğutma var :D. Aralarındaki tek fark bu, S2H almadığıma hala pişmanım :D.
Geçmiş olsun. VRM iyi ama iyi olmasının sebebi üstündeki soğutma. VRM'de soğutması da önemli.

İki anakartta 3. nesil güncellemesi ile 4400 e kadar destek veriyor.

Öyle bir şey yok. İkisi de 3600 MHz'e kadar destek sunuyor.

Geçmiş olsun. VRM iyi ama iyi olmasının sebebi üstündeki soğutma. VRM'de soğutması da önemli.

He ama ısınıyormu dersen pek ısınmıyor, maksimum 50 küsür derece gördüm :D.

He ama ısınıyormu dersen pek ısınmıyor, maksimum 50 küsür derece gördüm :D.
Aynen, orası doğru. VRM'i daha iyi dememin sebebi daha farklı performans vermesi işte. Boşu boşuna da demiyorum :P.

Aynen, orası doğru. VRM'i daha iyi dememin sebebi daha farklı performans vermesi işte. Boşu boşuna da demiyorum :p.

Neyse Ryzen 5 3600 de sorun çıkarmıyor :D, belki iler de 4. nesil desteği gelir ise bi R5 4600 de koyarım, onuda besler tahminimce :D. Şuan R5 3600 ün 1.48V çektiğini gördükten sonra :D.

Neyse Ryzen 5 3600 de sorun çıkarmıyor :D, belki iler de 4. nesil desteği gelir ise bi R5 4600 de koyarım, onuda besler tahminimce :D. Şuan R5 3600 ün 1.48V çektiğini gördükten sonra :D.
Maşallah. Ya ben VRM konusunu çok takıyordum aslında. B450M-K'da veya B450M-A PRO MAX'te bile Ryzen 5 3600'ü overclock yapıp kullanacak kadar VRM var, giriş seviyesi anakartta yüksek VRM arıyorum, ben de deliyim :D.

Maşallah. Ya ben VRM konusunu çok takıyordum aslında. B450M-K'da veya B450M-A PRO MAX'te bile Ryzen 5 3600'ü overclock yapıp kullanacak kadar VRM var, giriş seviyesi anakartta yüksek VRM arıyorum, ben de deliyim :D.

Yani ben çok takıyormuyum, pek değil ama işlemciye göre de hakettiği verilmeli, şimdi gidip dragona 3950X takıcak değiliz :D. Ama B450M H ın 1.48V da bile sorun çıkarmadığını görünce başımı ağrıtıcağını sanmıyorum :D.

Yani ben çok takıyormuyum, pek değil ama işlemciye göre de hakettiği verilmeli, şimdi gidip dragona 3950X takıcak değiliz :D. Ama B450M H ın 1.48V da bile sorun çıkarmadığını görünce başımı ağrıtıcağını sanmıyorum :D.
Aynen öyle, sorun olmaz. B450M-DRAGON + Ryzen 9 3950X de güzelmiş. Sonra diyor voltaj düşüyor, e düşer tabii :D.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,518
Üyeler
189,854
Son üye
ernest52
Geri