Neyinden sıkıldın aksiyonundan mı?
Drop konusuna bir şey diyemem ama vuruş hissi gerçekten ilk oyunda yok. Hadi 2007 oyunu ama bari remastered için biraz düzeltseydiniz.İlk oyun rezalet ötesi drop mu dersin vuruş hissi çöp mü dersin
2 ve 3 e bakacağım umarım iyidir ilk oyunda boncuklu tabanca sıkıyordum sanki direk finali izledimDrop konusuna bir şey diyemem ama vuruş hissi gerçekten ilk oyunda yok. Hadi 2007 oyunu ama bari remastered için biraz düzeltseydiniz.
2. oyunda aksiyon toparlıyor. 3. oyunda da ikincinin kalitesini koruyor. Duvara sıkıyor gibi hissetmiyorsun düşmanlar tepki veriyor.2 ve 3 e bakacağım umarım iyidir ilk oyunda boncuklu tabanca sıkıyordum sanki direk finali izledim
Ben oynadığımda remastered versiyon daha çıkmamıştı 2007 versiyonu oynamıştım. Nedense gözüme batmamıştı aksiyon. Belki o sırada standartlarım daha düşük olduğu içindir.2 ve 3 e bakacağım umarım iyidir ilk oyunda boncuklu tabanca sıkıyordum sanki direk finali izledim
İlk oyunda mape bakıyorum gidecek yeri göstermiyor bazen sinir oldum2. oyunda aksiyon toparlıyor. 3. oyunda da ikincinin kalitesini koruyor. Duvara sıkıyor gibi hissetmiyorsun düşmanlar tepki veriyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben oynadığımda remastered versiyon daha çıkmamıştı 2007 versiyonu oynamıştım. Nedense gözüme batmamıştı aksiyon. Belki o sırada standartlarım daha düşük olduğu içindir.
Oyunun başında Citadel'e ilk indiğinde kaybolmayan uzaylıdır. 10 kere falan oynamışımdır ilk oyunun başını. Hepsinde de kayboluyordum şimdi olsa yine kaybolurum.İlk oyunda mape bakıyorum gidecek yeri göstermiyor bazen sinir oldum![]()
Sen benim kişisel banka memurum musun nerden biliyorsun kaç para verdiğimi?60 TL verdin olm oyuna delirtme beni
Fotoğraf attın ya olm alırken.Sen benim kişisel banka memurum musun nerden biliyorsun kaç para verdiğimi?
Al belgeliSen benim kişisel banka memurum musun nerden biliyorsun kaç para verdiğimi?
Yok ben 60 dolara aldımFotoğraf attın ya olm alırken.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Al belgeli
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Steam dolara geçmeden önce oyun 420tlydi. %84 indirimde de 67.2 YTL yapar. iyi forumlar mahkemede görüşürüz.