❌İndirim Bitti! Mass Effect Legendary Edition Epic Games'de NAYS ile 30 TL

İlk oyun rezalet ötesi drop mu dersin vuruş hissi çöp mü dersin
Drop konusuna bir şey diyemem ama vuruş hissi gerçekten ilk oyunda yok. Hadi 2007 oyunu ama bari remastered için biraz düzeltseydiniz.

2 ve 3 e bakacağım umarım iyidir ilk oyunda boncuklu tabanca sıkıyordum sanki direk finali izledim
2. oyunda aksiyon toparlıyor. 3. oyunda da ikincinin kalitesini koruyor. Duvara sıkıyor gibi hissetmiyorsun düşmanlar tepki veriyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2 ve 3 e bakacağım umarım iyidir ilk oyunda boncuklu tabanca sıkıyordum sanki direk finali izledim
Ben oynadığımda remastered versiyon daha çıkmamıştı 2007 versiyonu oynamıştım. Nedense gözüme batmamıştı aksiyon. Belki o sırada standartlarım daha düşük olduğu içindir.

2. oyunda aksiyon toparlıyor. 3. oyunda da ikincinin kalitesini koruyor. Duvara sıkıyor gibi hissetmiyorsun düşmanlar tepki veriyor.

Ben oynadığımda remastered versiyon daha çıkmamıştı 2007 versiyonu oynamıştım. Nedense gözüme batmamıştı aksiyon. Belki o sırada standartlarım daha düşük olduğu içindir.
İlk oyunda mape bakıyorum gidecek yeri göstermiyor bazen sinir oldum 🤣

İlk oyunda mape bakıyorum gidecek yeri göstermiyor bazen sinir oldum 🤣
Oyunun başında Citadel'e ilk indiğinde kaybolmayan uzaylıdır. 10 kere falan oynamışımdır ilk oyunun başını. Hepsinde de kayboluyordum şimdi olsa yine kaybolurum.

Sen benim kişisel banka memurum musun nerden biliyorsun kaç para verdiğimi?
Fotoğraf attın ya olm alırken.

Sen benim kişisel banka memurum musun nerden biliyorsun kaç para verdiğimi?
Al belgeli
1703327900663.png

1703327968581.png

Steam dolara geçmeden önce oyun 420tlydi. %84 indirimde de 67.2 YTL yapar. iyi forumlar mahkemede görüşürüz.

Fotoğraf attın ya olm alırken.

Al belgeli
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Steam dolara geçmeden önce oyun 420tlydi. %84 indirimde de 67.2 YTL yapar. iyi forumlar mahkemede görüşürüz.
Yok ben 60 dolara aldım
Ayrıca size fotoğraf attığımı da hatırlamıyorum
Mahkemede çok iyi bir avukatla birlikte olacağım. Tazminatı hazırlarsan şimdiden iyi edersin

Geri