Neden donanım arşivi sistem gelmiyor?

JSezar

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,346
Bu hafta da sistem yok. Tüm kanallar ayın son gününü falan mı bekliyor, DA neden 2-3 haftadır sistem çıkarmıyor?

Bu hafta da sistem yok. Tüm kanallar ayın son gününü falan mı bekliyor, DA neden 2-3 haftadır sistem çıkarmıyor?
harbi 8 gün kaldı bitmesine aralığın hala yok sistem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

gerçi sen almışsın herhalde sistem niye bekliyorsun ki

Ben de sabırla bekledim biraderim doğum günü hediyesi için 10 gündür ama bu saatten sonra olacağını zannetmiyorum hiçbir yerde.. dolar 29,5 geçmiş.. yılbaşına kalmış 7 gün.. Bu saatten sonra olsa olsa bildirimden indirim gelir hazır sistemlerde..bakin inceleyin 2 gün önce youtube da 15 16 k olan sistemi 1 hafta olmadan 20 k lira çıkardılar.. 30 küsurlarda gezen sistem 3 gün sonra bakıyorsun 35 k ları geçmiş...Zor hocam..A101 in dediği gibi aldın aldın 😀 yoksa geçmiş olsun..

4060 çıkardı arkadaşa aldık onu 4060ti çıkardı siteye ilk ben girdim dondu kaldı site itopya rezaletine kurban gittik VOK gibi 4070 li bi sistem çıkarsa 25 26 k ya tadından yenmez

On numara sistem çıkarsa da itopya kurbanı oluyoruz. Siteye bakmak için bile giremedim almak için girebilen de pek yok zaten

Her hafta sistem çıkmak zorundaymış gibi bir beklentide olması milletin gerçekten garip. Sanki öyle bir söylem olmuş :D
Katılıyorum, zorunda değil adam keyfi isterse yapar

İnsanların beklentisi var tabii ki fakat zorundaymış gibi söylemek saçma

Her hafta sistem çıkmak zorundaymış gibi bir beklentide olması milletin gerçekten garip. Sanki öyle bir söylem olmuş :D
Hocam bu ülkede sistem fiyatlarının 1 hafta bile dolmadan 3 5 k artmasını neye bağlarsınız? Aynı ülkede yaşadığımızı varsayarsak 1 hafta dolmadan döviz bu oranlarda arttı mı ki bizim haberimiz olmadı mesela...Benden size naçizane tavsiye..Beklenti içinde olanları eleştirmektense piyasayı domine eden hazır sistem satan firmalara tatlı baskılar yapabilirseniz forumda bu yönde beklenti içinde olan BEN dahil tüm forumdaşların gönlünü kazanır ve daha yapıcı bir işe imza atmış olursunuz...Kusura bakmayın hiçbirimiz durduk yere kaziklanmak istemeyiz değil mi? Ha siz kartel oluşturulmuş bir piyasada bu oyuncuların sponsoruysanız ve o manada zoraki bir açıklamayla komik bir şey olduğunu beyan eden bir açıklama yapıyorsanız onu da sizin vicdanınıza bırakıyorum. Yaşınız ve tecrübenizi nedir bilemem, fakat 40 li yaşlarında commodore 64 den bu yana bu dünyanın içinden gelip intrenetcafe işletmeciliği ve pc alış ve satışlarında dönemsel mağazacılık yapmış bir birey olarak yapıcı olmanızı şiddetle öneririm...İyi forumlar...

Evet,öyle beklentim var😃
Beklentin olması doğal, benimde bir çok beklentim var ama kimse beklentimizi karşılamak zorunda değil, anlayışlı olmamız lazım, sana anlayışsız demiyorum ama anlayışsız ve nankör çok

Aynen ya bilgisayarcıların alsatcıların elinde kasa kalmadı!

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,479
Üyeler
189,092
Son üye
EfLetHaL
Geri