Dolandırıcılık kokusu aldımBu SMS nedir? Benim haberim olmadan böyle bie şey neden gelir? Dolandırıcılık veya Kimlik Avı mı? Nette arattığımda daha önce başına gelen olmuş. Nedir aslı, açılayacak biri var mı?Alıntıyı görüntüle
Adamlar artık linki kısaltıp gönderiyor ondanda para kazanıyor way anasını.Bu SMS nedir? Benim haberim olmadan böyle bie şey neden gelir? Dolandırıcılık veya Kimlik Avı mı? Nette arattığımda daha önce başına gelen olmuş. Nedir aslı, açılayacak biri var mı?Alıntıyı görüntüle
Hiçbir resmi firma bu tarz bir sms yollamaz.Bu SMS nedir? Benim haberim olmadan böyle bie şey neden gelir? Dolandırıcılık veya Kimlik Avı mı? Nette arattığımda daha önce başına gelen olmuş. Nedir aslı, açılayacak biri var mı?Alıntıyı görüntüle
bit.ly 'den bildiğim kadarı ile para kazanılmıyor daha çok gönderilen adresi ilk başta gizleyip tıklatmak için yapılıyor tıklamayın derim.Adamlar artık linki kısaltıp gönderiyor ondanda para kazanıyor way anasını.
Sanal makineyle linke girim.Bu SMS nedir? Benim haberim olmadan böyle bie şey neden gelir? Dolandırıcılık veya Kimlik Avı mı? Nette arattığımda daha önce başına gelen olmuş. Nedir aslı, açılayacak biri var mı?Alıntıyı görüntüle
Ben kazanılıyordu diye hatırlıyorum ama yanlış hatırlıyor olabilirim.bit.ly 'den bildiğim kadarı ile para kazanılmıyor daha çok gönderilen adresi ilk başta gizleyip tıklatmak için yapılıyor tıklamayın derim.