Ets 2'de ibreler kaliteli olsun istiyorum

https://shbd.io/s/nIS9ywcP buyur knk tertemiz sıkıntısız aşırı ucuz param güvende ile satıyor bütçene uygun gidip yüksek kart alırsan o arkadaşın dediği gibi rx bilmem kaç psu da yükseltmen gerekicek.
Kartın tükettiği maalesef uçuk derecede bir şey değil 450w ta yeterli olucaktır ki rx480 her anlamda 1050 yi ezer geçer hatta 1050ti bile bu kartın yanında eziliyor

İşlemciyle ekran kartı iyi değil modla ne olabilir en fazla işlemci veya ekran kartı zorlanıp bozulur sonra
Kankacım indirdiği mod sadece kadranları netleştiriyor ??? nasıl patlatıcak acaba sistemi ayrıca sistem yüke binse bile bir şey olmaz sıcaklık falan dersende işlemci son sıcaklığa geldiğinde kendini kısar yada en kötü kendini kapatır

Kartın tükettiği maalesef uçuk derecede bir şey değil 450w ta yeterli olucaktır ki rx480 her anlamda 1050 yi ezer geçer hatta 1050ti bile bu kartın yanında eziliyor
Kardeş istediği kadar ezsin burda fiyat performans konuşuyor :))

Kardeş istediği kadar ezsin burda fiyat performans konuşuyor :))
Fiyat performans ????? DSAPIJPDOIJKDISOJKAPOIJAIOJKASPKDAS Fiyat Performansta rx480 in yanına yaklaşamaz 1050 ki abisi 1050ti bile yaklaşamıyor
Bana bunu neye dayanarak yazdığını açıklarmısın ?

Kankacım indirdiği mod sadece kadranları netleştiriyor ??? nasıl patlatıcak acaba sistemi ayrıca sistem yüke binse bile bir şey olmaz sıcaklık falan dersende işlemci son sıcaklığa geldiğinde kendini kısar yada en kötü kendini kapatır
Valla ben sadece uyardım bunu yaşayan bilir eski pc imdeki işlemci bu arkadaşındakinden iyi olmasına rağmen yandı ve görüntü filan bidaha hiç vermedi ve en sonda ets 2 oynamıştım sadece uyardım yoksa gitsin cyberpunk oynasın çokta şey yani
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fiyat performans ????? DSAPIJPDOIJKDISOJKAPOIJAIOJKASPKDAS Fiyat Performansta rx480 in yanına yaklaşamaz 1050 ki abisi 1050ti bile yaklaşamıyor
Bana bunu neye dayanarak yazdığını açıklarmısın ?
La olm ikisi aynı fiyat mı kafa bulıyon yoksa sende o ergenler gibi alta kalmiyim diye ağlıyon mu ??

Valla ben sadece uyardım bunu yaşayan bilir eski pc imdeki işlemci bu arkadaşındakinden iyi olmasına rağmen yandı ve görüntü filan bidaha hiç vermedi ve en sonda ets 2 oynamıştım sadece uyardım yoksa gitsin cyberpunk oynasın çokta şey yani
sende oldu diye herkeste olucak diye bir şey yok

La olm ikisi aynı fiyat mı kafa bulıyon yoksa sende o ergenler gibi alta kalmiyim diye ağlıyon mu ??
Sen asıl benle kafamı buluyorsun 1050 2 gb çöpüne 1k para verilmez bana argüman sunmadan konuşuyorsun şuanda
Rx480 Chipset performansı kat kat daha iyi 8 gb vramiyle birçok oyunda vram sıkışması yaşamaz üstüne intel 12. nesil yada ryzen 5000 serisine falan geçse gene rahatça kullanabilir

Isı değerlerim yanma derecesinden çok uzakta pekte dert etmiyorum o konuları.

sende oldu diye herkeste olucak diye bir şey yok

Sen asıl benle kafamı buluyorsun 1050 2 gb çöpüne 1k para verilmez bana argüman sunmadan konuşuyorsun şuanda
Tamam kanka en iyisi rx 480

Isı değerlerim yanma derecesinden çok uzakta pekte dert etmiyorum o konuları.
Sen bilirsin.

Bu fiyatta evet
Şahsen ben gidip rx 480 gibi eski bir karta para vereceğime biriktirip daha iyilerini alırdım gtx 1050 ti de eski ama nvidia kartlarını öldürmüyor sağlıklı ve performanslı driver desteği sunuyor hala ama illa hangisi en iyisi ise o diyorsanız siz bilirsiniz

Geri