Fenerbahçe Galatasaray maçını nereden izleyebilirim?

KrofeSSional

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
551
Maç izleyen birisi değilim sadece sezonun en büyük maçı olduğu için izlemek istiyorum. Tek maçlık satın alma var mı? En ucuz şekilde nasıl izleyebilirim bu maçı?

dışarıda izleyebilirsiniz ya da tod 1 aylık alabilirsiniz o da 190tl pahalı. inat tv gibi apk uygulamalar da var ama kesin donar diye düşünüyorum.

Selçuksporthd var web den arama yap uygulama indirmeden izleyebilirsin. Büyük maçlarda çok donma sorunu oluyor

Maç izleyen birisi değilim sadece sezonun en büyük maçı olduğu için izlemek istiyorum. Tek maçlık satın alma var mı? En ucuz şekilde nasıl izleyebilirim bu maçı?
Yıllardır istediğim özellik tek maçlık abonelik almak neden yok hala anlamıyorum tüm maçları ücretli yaptılar dünyada bu kadar ücretli maç bizdeymiş sadece.

Hocam benim anlamadığım bu maç neden exxen de yayınlanmıyor? Bu kadar önemli bir maçı bile yayınlamıyorsan ben sana neden abone olayım? Exxen abonelikleri olanlar yanına neden gidip bir de beinsports üyeliği alıyor?

Hocam benim anlamadığım bu maç neden exxen de yayınlanmıyor? Bu kadar önemli bir maçı bile yayınlamıyorsan ben sana neden abone olayım? Exxen abonelikleri olanlar yanına neden gidip bir de beinsports üyeliği alıyor?
Hocam Exeen sadece UEFA almış ama suyu çıktı bu işin, Tüm maçlar tek bir platformda yayınlanmalı

ESKİ KONU: Merhaba "". Bu konu artık güncel olmayabilir.
Geri