KrofeSSional
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 551
Maç izleyen birisi değilim sadece sezonun en büyük maçı olduğu için izlemek istiyorum. Tek maçlık satın alma var mı? En ucuz şekilde nasıl izleyebilirim bu maçı?
Özelden sunucu linki atar mısın reiskaliteyi sorun etmezsen fenerbahçenin dc sunucusunda yayın açıyorlar donma sorunu falan olmuyor
Yıllardır istediğim özellik tek maçlık abonelik almak neden yok hala anlamıyorum tüm maçları ücretli yaptılar dünyada bu kadar ücretli maç bizdeymiş sadece.Maç izleyen birisi değilim sadece sezonun en büyük maçı olduğu için izlemek istiyorum. Tek maçlık satın alma var mı? En ucuz şekilde nasıl izleyebilirim bu maçı?
Linki banada atarmısınkaliteyi sorun etmezsen fenerbahçenin dc sunucusunda yayın açıyorlar donma sorunu falan olmuyor
Hocam Exeen sadece UEFA almış ama suyu çıktı bu işin, Tüm maçlar tek bir platformda yayınlanmalıHocam benim anlamadığım bu maç neden exxen de yayınlanmıyor? Bu kadar önemli bir maçı bile yayınlamıyorsan ben sana neden abone olayım? Exxen abonelikleri olanlar yanına neden gidip bir de beinsports üyeliği alıyor?
İnat TV rahatlıkla izleyebilirsinMaç izleyen birisi değilim sadece sezonun en büyük maçı olduğu için izlemek istiyorum. Tek maçlık satın alma var mı? En ucuz şekilde nasıl izleyebilirim bu maçı?
Uygulama indirmeden PC den izlenicek yer biliyor musun hocam ?İnat TV rahatlıkla izleyebilirsin
Uygulamayı nereden indirebiliriz özelden link atabilir misiniz?İnat TV rahatlıkla izleyebilirsin
tabi hemenUygulamayı nereden indirebiliriz özelden link atabilir misiniz?