🔥İndirim Xbox controller 9 deep pink

ben 3 ay once yeşili 1800 e 6x taksit almıştım almayı düşünen varsa düşünmeden alsın çünkü tr de 3k olmus zaten dahada zamlanır

Evet 80 TL
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bayadir bu fiyata satılıyor reis.
Denk gelmemişti aldım ben

ben 3 ay once yeşili 1800 e 6x taksit almıştım almayı düşünen varsa düşünmeden alsın çünkü tr de 3k olmus zaten dahada zamlanır
Bugün vatanda sordum 3500 kusur dedi

Dün 2k ya tr garantili satıldı.
1703441438061.png

hocam microsoft aksesuarlara 3 ay garanti veriyor bilgin olsun ondan dolayı germany yada trden almak çok farketmiyor. 2000 liraya iyi düşürmüşsünüz buarada kesinlikle değer. açıkara piyasanın en iyi gamepadi.
2 tane 9.nesil xbox gamepad aldım biri itopyadan diğeri amazon almanyadan. İkisini de microsofta kaydettiğimde 2 yıl garanti verdi. Telefonla arayıp sorunca 3 ay diyorlar ama 2 yıl garanti gözüküyor sistemde.

Abi bunu yanlış bilmiyorsam nerden alirsam al Tr garantili microsofta kaydedince

2 tane 9.nesil xbox gamepad aldım biri itopyadan diğeri amazon almanyadan. İkisini de microsofta kaydettiğimde 2 yıl garanti verdi. Telefonla arayıp sorunca 3 ay diyorlar ama 2 yıl garanti gözüküyor sistemde.
doğrudur bende de 2 yıl gorunuyor ama kutunun içindeki garanti kağıdında bile 3 ay olarak belirtilmiş, baya tüketici hakem heyeti şikayeti de var bu olaydan dolayı.

Sistem bağlar bizi 👹

doğrudur bende de 2 yıl gorunuyor ama kutunun içindeki garanti kağıdında bile 3 ay olarak belirtilmiş, baya tüketici hakem heyeti şikayeti de var bu olaydan dolayı.
Sonuç ne 2 yıl mı 3 ay mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,278
Üyeler
189,242
Son üye
minx1984
Geri