Oppo 33w şarj adaptörü 199tl

1-2 ay önce yine gelmişti. Orijinal bu arada benim Oneplus telefonumda hızlı şarjı çalıştırmıştı.

1-2 ay önce yine gelmişti. Orijinal bu arada benim Oneplus telefonumda hızlı şarjı çalıştırmıştı.
Hocam bana gerçek vooc kablo lazım. Hb, ty de falan satılankar gerçek vooc değil. Nerden bulabilirim bir fikriniz varmıdır?

Hocam bana gerçek vooc kablo lazım. Hb, ty de falan satılankar gerçek vooc değil. Nerden bulabilirim bir fikriniz varmıdır?
Aslında hızlı şarj destekli diğer teknolojilerle de çalışıyor.

Aliexpress 'te satılan Essager 7A ya da yorumları iyi başka 7A kabloların desteklemesi lazım, kablo üstündeki çip ile şarj aleti haberleştiği sürece sorun olmaması gerekir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam beraberinde kablo da geliyor mu?

Son düzenleme:
Aliexpress 'te satılan Essager 7A ya da yorumları iyi başka 7A kabloların desteklemesi lazım, kablo üstündeki çip ile şarj aleti haberleştiği sürece sorun olmaması gerekir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam beraberinde kablo da geliyor mu?
Kablo yoktu bizim şubeden aldığımızda. Ufacık bir kutusu var zaten.

Şuanda bunu xiaominin 33w kablosu takılı şekilde yazıyorum. Bende çalışmıyor.
Abime verdim ben kabloyu. Kablo sahte olabilir. O kablo ve bu şarj aletiyle vooc devreye giriyordu.

Adaptör reno 2z nin kutudan çıkan adaptörü. Kabloda redmi not 10 pronun kutudan çıkan kablosu, olmazsa internetten deneye deneye uğraşacağız.
Kabloların üstündeki çipler farklı. Sanırım yüksek akıma izin veren kablo istiyor. Yani kablonun kalın olması, direncinin düşük olması yeterli değil, üstündeki çipin yüksek akıma izin vermesi gerekli sanırım. Oppo, oneplus hepsi yüksek akım ve düşük voltaj ile çalışıyor, yüksek akım kablosu gerekli sanırım.

Kablo yoktu bizim şubeden aldığımızda. Ufacık bir kutusu var zaten.
Hocam bende a101den tekrar gelmiş bende alayım kullanayım vs. dedim fakat opponun garanti sorgulama sitesine yazdığımda IMEI doğru girin diyor ben emin olamadım orjinal olduğuna siz bir iki ipucu verseniz orjinal olduğunu nasıl anlarız (Telefonun fenerini iyice yaklaştırınca nerdeyse airpodsun kapağındaki gibi içi görünüyo gibi).

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,178,315
Üyeler
187,025
Son üye
gokturkgksu
Geri