Oppo Supervooc 33 W Hızlı Şarj Adaptörü
Oppo Supervooc 33 W Hızlı Şarj Adaptörü en uygun fiyat seçeneği, ₺500 ve üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatı ve daha birçok Powerbank & Şarj Aleti ürünü A101'de!
İyi bir F/p ürünü alınabilir.![]()
Oppo Supervooc 33 W Hızlı Şarj Adaptörü en uygun fiyat seçeneği, ₺500 ve üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatı ve daha birçok Powerbank & Şarj Aleti ürünü A101'de!www.a101.com.tr
1-2 ay önce yine gelmişti. Orijinal bu arada benim Oneplus telefonumda hızlı şarjı çalıştırmıştı.
Hocam bana gerçek vooc kablo lazım. Hb, ty de falan satılankar gerçek vooc değil. Nerden bulabilirim bir fikriniz varmıdır?![]()
Oppo Supervooc 33 W Hızlı Şarj Adaptörü en uygun fiyat seçeneği, ₺500 ve üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatı ve daha birçok Powerbank & Şarj Aleti ürünü A101'de!www.a101.com.tr
Aslında hızlı şarj destekli diğer teknolojilerle de çalışıyor.Hocam bana gerçek vooc kablo lazım. Hb, ty de falan satılankar gerçek vooc değil. Nerden bulabilirim bir fikriniz varmıdır?
Mesela Xiaomi'nin kablosuyla da 33W hızlı şarjı çalışıyor Vooc.Aslında hızlı şarj destekli diğer teknolojilerle de çalışıyor.
Aliexpress 'te satılan Essager 7A ya da yorumları iyi başka 7A kabloların desteklemesi lazım, kablo üstündeki çip ile şarj aleti haberleştiği sürece sorun olmaması gerekir.Hocam bana gerçek vooc kablo lazım. Hb, ty de falan satılankar gerçek vooc değil. Nerden bulabilirim bir fikriniz varmıdır?
Hocam beraberinde kablo da geliyor mu?1-2 ay önce yine gelmişti. Orijinal bu arada benim Oneplus telefonumda hızlı şarjı çalıştırmıştı.
Kablo yoktu bizim şubeden aldığımızda. Ufacık bir kutusu var zaten.Aliexpress 'te satılan Essager 7A ya da yorumları iyi başka 7A kabloların desteklemesi lazım, kablo üstündeki çip ile şarj aleti haberleştiği sürece sorun olmaması gerekir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam beraberinde kablo da geliyor mu?
Şuanda bunu xiaominin 33w kablosu takılı şekilde yazıyorum. Bende çalışmıyor.Mesela Xiaomi'nin kablosuyla da 33W hızlı şarjı çalışıyor Vooc.
Abime verdim ben kabloyu. Kablo sahte olabilir. O kablo ve bu şarj aletiyle vooc devreye giriyordu.Şuanda bunu xiaominin 33w kablosu takılı şekilde yazıyorum. Bende çalışmıyor.
Adaptör reno 2z nin kutudan çıkan adaptörü. Kabloda redmi not 10 pronun kutudan çıkan kablosu, olmazsa internetten deneye deneye uğraşacağız.Abime verdim ben kabloyu. Kablo sahte olabilir. O kablo ve bu şarj aletiyle vooc devreye giriyordu.
Kabloların üstündeki çipler farklı. Sanırım yüksek akıma izin veren kablo istiyor. Yani kablonun kalın olması, direncinin düşük olması yeterli değil, üstündeki çipin yüksek akıma izin vermesi gerekli sanırım. Oppo, oneplus hepsi yüksek akım ve düşük voltaj ile çalışıyor, yüksek akım kablosu gerekli sanırım.Adaptör reno 2z nin kutudan çıkan adaptörü. Kabloda redmi not 10 pronun kutudan çıkan kablosu, olmazsa internetten deneye deneye uğraşacağız.
Hocam bende a101den tekrar gelmiş bende alayım kullanayım vs. dedim fakat opponun garanti sorgulama sitesine yazdığımda IMEI doğru girin diyor ben emin olamadım orjinal olduğuna siz bir iki ipucu verseniz orjinal olduğunu nasıl anlarız (Telefonun fenerini iyice yaklaştırınca nerdeyse airpodsun kapağındaki gibi içi görünüyo gibi).Kablo yoktu bizim şubeden aldığımızda. Ufacık bir kutusu var zaten.