Stok Fan ve yüksek derece ne kadar idare edebilirim?

Balık Semo

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
187
Sistemi alırken soğutucu için 4 bin istediler bende almadım bu akşam sıvı soğutma ve mx4 macun sipariş ediyorum 3-4 gün 70-80 derece arasında kalsa işlemci uzun vadede çok zararı olurmu dereceleri görünce için bir kötü oluyor.

Kış Aylarındayız Uzun Vadede Bir Zararı Olacağını Düşünmüyorum. Götürür İstediğiniz Kadar.

işlemci modelinizi bilmeden yorum yapmak güç ancak macununuz sürülü değilse sistemi gelene kadar kullanmamanızı tavsiye ederim. öte yandan stok fan ile bir müddet idare edebilirsiniz evet.

işlemci modelinizi bilmeden yorum yapmak güç ancak macununuz sürülü değilse sistemi gelene kadar kullanmamanızı tavsiye ederim. öte yandan stok fan ile bir müddet idare edebilirsiniz evet.
7500f stok macun kurulumu aldığım yer yaptığı için vardır mutlaka macun

bir sorun olacağını zannetmiyorum idare edebilirsiniz. sıcaklıklar sizi memnun etmezse undervolt yapmayı da deneyebilirsiniz. ayrıca 7500f için kule tipi bir soğutucunun yeterli olacağını düşünüyorum

bir sorun olacağını zannetmiyorum idare edebilirsiniz. sıcaklıklar sizi memnun etmezse undervolt yapmayı da deneyebilirsiniz. ayrıca 7500f için kule tipi bir soğutucunun yeterli olacağını düşünüyorum
uzun vadede işlemci değişirsem diye sıvı soğutma düşünüyorum

Geri