Salih Can Akın
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
Merhabalar incehesap cuma gecesi sipariş aldım hazır sistem olarak sizce kargo verilmesi ne kadar sürer tessukerler
ben satın aldığımda bir sonraki hafta içi perşembe yada cuma mı ne kargoya verilmişti. yoğunluğa göre de değişiklik gösterebilir.Merhabalar incehesap cuma gecesi sipariş aldım hazır sistem olarak sizce kargo verilmesi ne kadar sürer tessukerler
Peki sipariş aldım fakat ödeme onaylandı diyor ama sipariş detayı girince en altda ödeme hatalı diyor sonuçta para gitti sıkıntı yaşar mıyımben satın aldığımda bir sonraki hafta içi perşembe yada cuma mı ne kargoya verilmişti. yoğunluğa göre de değişiklik gösterebilir.
bu durum tamamıyle incehesapla senin aranda olanla bir problem. eğer hatalı diyorsa ödemeyi almamış prevision ekranında bekletiyor demektir. istersen burdan değilde incehesaptan yetkili ile görüş. çünkü ücretin iade edilebilme durumu var.Peki sipariş aldım fakat ödeme onaylandı diyor ama sipariş detayı girince en altda ödeme hatalı diyor sonuçta para gitti sıkıntı yaşar mıyım
Cumatesi sabah görüştük sipariş onaylandı diyor umarım iade etmezbu durum tamamıyle incehesapla senin aranda olanla bir problem. eğer hatalı diyorsa ödemeyi almamış prevision ekranında bekletiyor demektir. istersen burdan değilde incehesaptan yetkili ile görüş. çünkü ücretin iade edilebilme durumu var.
Tamam ürünü paketleniyor diyor sıkıntı yok teşekkür ederimbu durum tamamıyle incehesapla senin aranda olanla bir problem. eğer hatalı diyorsa ödemeyi almamış prevision ekranında bekletiyor demektir. istersen burdan değilde incehesaptan yetkili ile görüş. çünkü ücretin iade edilebilme durumu var.