mizar mz60 luna hocambütce belli pazarlık yapabilecegim ilanlarda olur red-yellow switch daha iyi olur ziyolang t60 dışında modeller atarsanız sevirinirim önerdeiginiz model varsa yazın bende araştırabilirim teşşkürler
bakayım hocam hemenmizar mz60 luna hocam
800tl uygun mudur hocam bu klavyeye kutu içeriği tammış? başka bi öneriniz var mı? HK Gaming %60 satıyor bi arkadaş 750tlye ankarada elden yellow switchmizar mz60 luna hocam
mizar marka ise alınabilirbakayım hocam hemen
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
800tl uygun mudur hocam bu klavyeye kutu içeriği tammış? başka bi öneriniz var mı? HK Gaming %60 satıyor bi arkadaş 750tlye ankarada elden yellow switch
birkaç gündür almayı düşünüyorum bende hem kablosuz hem rgb modlamaya da elverişli güzel klavye vallabütce belli pazarlık yapabilecegim ilanlarda olur red-yellow switch daha iyi olur ziyolang t60 dışında modeller atarsanız sevirinirim önerdeiginiz model varsa yazın bende araştırabilirim teşşkürler
hocam mizarların çoğu almanca düzen onu bilerek alın bende mizar kulllanıyorum ama tavsiye ederimbakayım hocam hemen
800tl uygun mudur hocam bu klavyeye kutu içeriği tammış? başka bi öneriniz var mı? HK Gaming %60 satıyor bi arkadaş 750tlye ankarada elden yellow switch
şimdi bu adama yazmıştım 2.4 ghz fps oyunlarında sorun çıkarır mı bluetooth yok pcmde kablosuz olmasını istiyorum birde g533 de var pcde çakışma yaparlar mı acababirkaç gündür almayı düşünüyorum bende hem kablosuz hem rgb modlamaya da elverişli güzel klavye valla
hocam mizarların çoğu almanca düzen onu bilerek alın bende mizar kulllanıyorum ama tavsiye ederim
yok hocam yapmıyor bende kablosuz istiyorum özgürlük vallahişimdi bu adama yazmıştım 2.4 ghz fps oyunlarında sorun çıkarır mı bluetooth yok pcmde kablosuz olmasını istiyorum birde g533 de var pcde çakışma yaparlar mı acaba
bt oyunda sıkıntı olur hocam 2.4 ghz oyun için daha idealşimdi bu adama yazmıştım 2.4 ghz fps oyunlarında sorun çıkarır mı bluetooth yok pcmde kablosuz olmasını istiyorum birde g533 de var pcde çakışma yaparlar mı acaba
forum.donanimarsivi.com