❌İndirim Bitti! Connectgame Yılbaşı İndirimleri

Kargoya vermişler bugün gelince inceler atarım foruma
Hocam çok iyi olur , ben ilçede oturduğum için 3-4 güne geliyor benimkide kargoya verilmişte sizin incelemenizi dört gözle bekliyor olacağım ona göre iptal ederim siparişi

Agalar, klavye olarak öneriniz var mı? EK75 almayı düşünüyorum 1k iyi fiyat mı

ek 75 pro stoğu gelir mi arkadaşlar sizce yoksa düz pro olmayan modeli mi alayım ?

ek 75 pro stoğu gelir mi arkadaşlar sizce yoksa düz pro olmayan modeli mi alayım ?
Kablosuz ve rgb olması önemli değilse düz ek75 almanız f/p olur. diğer fark pbt keycapsler onu sonradan kendin de takabilirsin zaten. Yarın 2 side elime ulaşıcak biraz inceleyip tekrar fikrimi belirtirim.

Ek75 pro elime ulaştı. Gerçekten güzel bir klavye ancak bu uygulamasını kullanmak için her seferinde dil seçeneğini İngilizce yapmak canımı sıktı.

EK75 Pro keycapslerinden dolayı mı bilmiyorum ama çok daha tok ses çıkıyor ek750'ye göre. Klavyenin sesine bayıldım ama görüntüsü hoşuma gitmedi.

A950 Pro 4k muazzam, delux m800 prodan sonra çok iyi geldi. deluxtan 2 kat daha kaliteli duruyor ve hissettiriyor.
pronun görüntüsü mü hoşunuza gitmedi hocam

RGB'sinden dolayı hoşuma gitmedi hocam ışıkları yok gibi bir şey, fakat görüntüsü hiç önemli değil sesinin ve hissiyatının yanında. İlk defa böyle bir klavye kullanıyorum.
Düzünü de aldınız mı hocam kablosuz olması dışında fark var mı

kanka alınacak en iyi mouse şu an a950 duruyor sanırsam m3e göre de daha iyi anladığım kadarıyla A950 pro alacağım önereceğin kablosuz klavye var mı 1k bandına çok çok değmiyorsa 1kyı geçmeyecek şekilde
1kya şuan düzgün bir klavye zor. Bir tık biriktirmeni öneririm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,891
Üyeler
187,901
Son üye
teknoklik
Geri