Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Connectgame Yılbaşı İndirimleri

Adriatique

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Yurtiçi. Genelde 1 iş günü sürüyor maksimum.

Olumsuz yorumlar mevcut. Kulaklık konusu zaten biraz riskli olduğu için daha büyük markalara bakmak daha iyi olabilir o bütçelerde.

Nasipte yokmuş demek ki. Alana hayırlı olsun.
Olumsuz yorumlardan kastınız sorunlu ürün gelen kullanıcılar değil mi?

StartPy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Ali Erdem
360 hz monitör kullanıyorum 4k hertz mouse fark yaratırmı

sahinzer6

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
Şahin
Yurtiçi. Genelde 1 iş günü sürüyor maksimum.

Olumsuz yorumlar mevcut. Kulaklık konusu zaten biraz riskli olduğu için daha büyük markalara bakmak daha iyi olabilir o bütçelerde.

Nasipte yokmuş demek ki. Alana hayırlı olsun.
Hocam a950 pro mu yoksa m800 pro mu alayım mouse sizce m800 pro kopuyor diyorlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Kürşad Hasgül
FPS drop yiyordunuz belki, ya da 4K dongle'ı mouseye yeterince yakın değildi. Normalde olmaması gerek çünkü.
tamam kardeşim öyledir . al dene kullanmadığın halde neden yalan söylüyormuşum gibi konuşşuyorsun ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

FPS drop yiyordunuz belki, ya da 4K dongle'ı mouseye yeterince yakın değildi. Normalde olmaması gerek çünkü.
4k dongle mı ? razer dav3 wired kullandım ? yazmıştım okuyamadın herhalde . kullanmadığın halde neden böyle yapıyorsun çok merak ediyorum sebebini ???????????

360 hz monitör kullanıyorum 4k hertz mouse fark yaratırmı
hissedersin ama yani çok bişey bekleme

Hashus000

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Cihan Bozkır
1.499₺ çok iyi fırsattı.
Hocam bizim için fırsat olabilir belki, hiç fikrim yok ama Youtube incelemelerde birkaç Vietnamlı videosu var. Vietnam'da 50 dolar gibi bir fiyatı var, bilginiz olsun

A950 pro ile birlikte gelen 4k dongle ile 1K A950 pro da 4K olarak kullanılır mı? Sanırım dongle dışında iki ürün aynı, keramet dongleda mıdır?

bazixoe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
serkan
@YeahIDK Geçmiş yorumunuzu gördüm, eğer alacaksanız Streak65 LP indirimde.
Çok teşekkür ederim hocam. Güzel bir indirime girmiş, alabilirim diye umuyorum. Farklı adaylar var, aklımda soru işaretleri, bi miktarda para problemi... Ulaşacağım umarım mutlu sona. Tekrardan çok teşekkür ederim hocam, yardımcı oldunuz. :giggle:

Adriatique

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Çok teşekkür ederim hocam. Güzel bir indirime girmiş, alabilirim diye umuyorum. Farklı adaylar var, aklımda soru işaretleri, bi miktarda para problemi... Ulaşacağım umarım mutlu sona. Tekrardan çok teşekkür ederim hocam, yardımcı oldunuz. :giggle:
Rica ederim, ben de indirimdeki klavyeler arasında kalıp tercihimi Streak65 LP'den yana yaptım. Size de hayırlı olsun şimdiden.

bazixoe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
serkan
Rica ederim, ben de indirimdeki klavyeler arasında kalıp tercihimi Streak65 LP'den yana yaptım. Size de hayırlı olsun şimdiden.
Hocam haberdar edeyim peşinizi bırakmam :D Rahatsız etmeyeceksem zamanı gelince klavye ile ilgili bolca görüşlerinizi almak isterim. Sağlıcakla kalın, iyi akşamlar.

Adriatique

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Hocam haberdar edeyim peşinizi bırakmam :D Rahatsız etmeyeceksem zamanı gelince klavye ile ilgili bolca görüşlerinizi almak isterim. Sağlıcakla kalın, iyi akşamlar.
tabii ki, seve seve yardımcı olurum. Size de iyi akşamlar.

Top Bottom