..............
80+ Bronze
Eyvv1 v2 var . v1 de çok fazla sorun var connectgame deki hangisi bilmiyorum v1 ise alınmaz v2 ise alınır bakmadım ben. xm2we daha iyidir
Eyvv1 v2 var . v1 de çok fazla sorun var connectgame deki hangisi bilmiyorum v1 ise alınmaz v2 ise alınır bakmadım ben. xm2we daha iyidir
Gördüğüm kadarıyla 3370 kullanmasının tek dezavantajı SRAV testinde 3395 kadar başarılı olmaması. Günlük kullanımda aradaki fark hissedilmese de biz farkında olmadan bazen etki edebilir belki.dayı ne anlatıyon ya ? XM2WE kalite olarak hepsinden çok daha iyi .
ALMANYA'dan çıkmış bir marka çoğu esporcu kullanıyor halen özel teknolojisi ile 3370 sensörü 3395 gibi veriyor fanboyluğu bırakın artık.
Mesaj otomatik birleştirildi:
iyi yapmışsın kardeşim güle güle kullan umarım sorun yaşamazsın.
İkisi de PBT malzemeden yapılmış, renk dışında fark olduğunu sanmıyorum.Dareu a950 pro beyaz ve siyah arasında kaplama farkı var mı? Hangisini tercih etmek mantıklı?
attığın videoya bakabilirsin orda var.Gördüğüm kadarıyla 3370 kullanmasının tek dezavantajı SRAV testinde 3395 kadar başarılı olmaması. Günlük kullanımda aradaki fark hissedilmese de biz farkında olmadan bazen etki edebilir belki.
Hiç denemedim ama 4KHz ile 1KHz arasında fark hissedileceğini düşünmüyorum ben de. 4K mouse için en az 240Hz monitör gerekli diye kim diyor onu da merak ettim, kaynağı var mı?
Her şeyi hesaba katınca XM2we daha mantıklı gelse de grip tape ve yedek skatezsiz gelmesi üzüyor.
İkisi de PBT malzemeden yapılmış, renk dışında fark olduğunu sanmıyorum.
60 hz de 4k hz kullandım takıla takıla gidiyordu 280'de öyle bir şey olmadı denediğim mouse Razer DAV3Gördüğüm kadarıyla 3370 kullanmasının tek dezavantajı SRAV testinde 3395 kadar başarılı olmaması. Günlük kullanımda aradaki fark hissedilmese de biz farkında olmadan bazen etki edebilir belki.
Hiç denemedim ama 4KHz ile 1KHz arasında fark hissedileceğini düşünmüyorum ben de. 4K mouse için en az 240Hz monitör gerekli diye kim diyor onu da merak ettim, kaynağı var mı?
Her şeyi hesaba katınca XM2we daha mantıklı gelse de grip tape ve yedek skatezsiz gelmesi üzüyor.
Hangi video? Ben video atmadım.attığın videoya bakabilirsin orda var.
Yüksek Hz'den 60Hz'e düşünce oluşan göz yanılmasını takılma sanmış olabilir misiniz?60 hz de 4k hz kullandım takıla takıla gidiyordu 280'de öyle bir şey olmadı denediğim mouse Razer DAV3
swarcoda söylemişti
bizzat kullanıyorumGördüğüm kadarıyla 3370 kullanmasının tek dezavantajı SRAV testinde 3395 kadar başarılı olmaması. Günlük kullanımda aradaki fark hissedilmese de biz farkında olmadan bazen etki edebilir belki.
monitör almadan önce kullanmıştım .Hangi video? Ben video atmadım.
Yüksek Hz'den 60Hz'e düşünce oluşan göz yanılmasını takılma sanmış olabilir misiniz?
Dediğiniz durum mouse ve monitörün çalışma mantığıyla çelişiyor çünkü. Yazılımsal bir sıkıntı da olabilir.
ben video atmıştım ona bakabilirsinizHangi video? Ben video atmadım.
Yüksek Hz'den 60Hz'e düşünce oluşan göz yanılmasını takılma sanmış olabilir misiniz?
Dediğiniz durum mouse ve monitörün çalışma mantığıyla çelişiyor çünkü. Yazılımsal bir sıkıntı da olabilir.
isterseniz alıp deneyebilirsiniz .çoğu oyun 4k desteklemiyor 4k kullanmak için iyi bir işlemcinde olması lazımGördüğüm kadarıyla 3370 kullanmasının tek dezavantajı SRAV testinde 3395 kadar başarılı olmaması. Günlük kullanımda aradaki fark hissedilmese de biz farkında olmadan bazen etki edebilir belki.
FPS drop yiyordunuz belki, ya da 4K dongle'ı mouseye yeterince yakın değildi. Normalde olmaması gerek çünkü.bizzat kullanıyorum
monitör almadan önce kullanmıştım .
ben video atmıştım ona bakabilirsiniz
isterseniz alıp deneyebilirsiniz .çoğu oyun 4k desteklemiyor 4k kullanmak için iyi bir işlemcinde olması lazım
Valorant CS oynuyorum
Hangi klavyeyi almalıyım? Bide site güvenilir mi?
1.499₺ çok iyi fırsattı.Ek75 pro kaçtan satıldı?
HyperX üretimi Cloud 2 ile kıyaslayanlar benzer olduklarını söylemiş, şu an satılan Cloud 2'lerin HP üretimi olduğunu ve 1000TL daha pahalı olduğunu düşünürsek bu fiyata rakipsiz.Beyler kulaklık hakkında bilgi alabilir miyim?
Yurtiçi. Genelde 1 iş günü sürüyor maksimum.Hangi kargoyla kaç günde yolluyorlar hiç alışveriş yapan var mı?
Olumsuz yorumlar mevcut. Kulaklık konusu zaten biraz riskli olduğu için daha büyük markalara bakmak daha iyi olabilir o bütçelerde.Beyler kulaklık hakkında bilgi alabilir miyim?
Nasipte yokmuş demek ki. Alana hayırlı olsun.1.499₺ çok iyi fırsattı.