Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Connectgame Yılbaşı İndirimleri

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,023
İsim
kilan embappe
berlnden çıkan bir mouse u yeni çıkan bir mouse iile kıyaslamak gerçekten akıl almaz bir şey gerçi doğru normall kullanıcılar için 4k mantıklı:kekw:
Berlinden çıkan mouse? İlk mouse berlin de bulundu hatta endgame mouse icad eden adam jasfjğfjıjıfğsaıjfğjfsaj Dareu iyi bir marka.

aykttsn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Aykut Tosun
4k polling rate falan takılmayın bunlara. Mouse alacaksanız ilk önce shape bakın ardından stabiliteye bakın. Rocket Jump Ninjanında dediği gibi shape herşeydir. Elinde rahat hissetmedikten sonra 8k bile olsa çöptür.

Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Kürşad Hasgül
E-sporcuların neden 4k geçmediğini anlattım. Anlamamışsın, bi daha oku. 1K ile 4K farkı hissetmemek için kör olmak lazım.

Dareu yurt dışında çok iş yapan bir marka, connectgame tr özel fiyat sunduğundan çok manıklı, Mechkeys sitesine girip dareu fiyatlarına bak istersen.
esporcular körmüş demekki onuda anlamış olduk :kekw:
Mesaj otomatik birleştirildi:

Berlinden çıkan mouse? İlk mouse berlin de bulundu hatta endgame mouse icad eden adam jasfjğfjıjıfğsaıjfğjfsaj Dareu iyi bir marka.
kaç tane dareu ürünü kullandın ?

ürünün yorumlarına baktın mı ? baya kötü yorumlar var.

normal kullanıcılar için 4k esporcular için 1k mantıklı :kekw: gümledim

Ve "E-Sporcular" 1000Hz alıştıkları için, 4Khz e alışma sürecindeki en ufak performans kaybını bile istemedikleri geçmiyorlar. Hala eki zowie leri kullanan e-sporcular da bu yüzden var. Normal kullanıcı için tabii ki 4K daha mantıklı.:kekw:
4k destekleyen çok az oyun var . 4k yı sabit veren mouselarda az . 240 hz üstü olmadan iyi bir işlemci olmadan kullanmak saçma .

ayrıca 4k da nasıl bir fark hissettin kör olmayan arkadaşım ? anlatsana . herkes kör birtek sen kör değilsin

Neyin fanboyluğunu yapıcam kanka Dareu kim jajpğsdpjsaıjfjğfıas

Ve "E-Sporcular" 1000Hz alıştıkları için, 4Khz e alışma sürecindeki en ufak performans kaybını bile istemedikleri geçmiyorlar. Hala eki zowie leri kullanan e-sporcular da bu yüzden var. Normal kullanıcı için tabii ki 4K daha mantıklı.
şunu yazan biriyle tartışmak hata benim suçum .

Son düzenleme:

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,023
İsim
kilan embappe
esporcular körmüş demekki onuda anlamış olduk :kekw:

kaç tane dareu ürünü kullandın ?

ürünün yorumlarına baktın mı ? baya kötü yorumlar var.

normal kullanıcılar için 4k esporcular için 1k mantıklı :kekw: gümledim

Ve "E-Sporcular" 1000Hz alıştıkları için, 4Khz e alışma sürecindeki en ufak performans kaybını bile istemedikleri geçmiyorlar. Hala eki zowie leri kullanan e-sporcular da bu yüzden var. Normal kullanıcı için tabii ki 4K daha mantıklı.:kekw:
4k destekleyen çok az oyun var . 4k yı sabit veren mouselarda az . 240 hz üstü olmadan iyi bir işlemci olmadan kullanmak saçma .

ayrıca 4k da nasıl bir fark hissettin kör olmayan arkadaşım ? anlatsana . herkes kör birtek sen kör değilsin

şunu yazan biriyle tartışmak hata benim suçum .
Anlamak istemiyorsun. Dediklerimi evirip çevirip mantıksız bir hal aldırmak istiyorsun. Sen tartışmak değil haklı çıkmak, ezikklemek istiyorsun. Boş adamsın dostum.

İyi sistem yoksa geçme kanka, 240Hz lik bir durum yok fakat.

SelimAkoguz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
Selim
Kasım indiriminde de bu marka indirime girmişti. Şuan ki fiyatlar mı iyi o zaman ki fiyatlar mı daha iyi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Kürşad Hasgül
Anlamak istemiyorsun. Dediklerimi evirip çevirip mantıksız bir hal aldırmak istiyorsun. Sen tartışmak değil haklı çıkmak, ezikklemek istiyorsun. Boş adamsın dostum.

İyi sistem yoksa geçme kanka, 240Hz lik bir durum yok fakat.
4k hz kullanmadığına yemin edebilirim ama kanıtlıyamam kendinle çelişiyorsun nOrMaL oYuNcuLar iİçiİn 4K esporcular için 1K.
stabil 4k veremeyen çin markası ile alman markasını kıyaslamak
cahil olduğun 240 hz ile alakası yok demenden belliydi

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,023
İsim
kilan embappe
4k hz kullanmadığına yemin edebilirim ama kanıtlıyamam kendinle çelişiyorsun nOrMaL oYuNcuLar iİçiİn 4K esporcular için 1K.
stabil 4k veremeyen çin markası ile alman markasını kıyaslamak
cahil olduğun 240 hz ile alakası yok demenden belliydi
Hz ile bir alakası yok. Sistem ile lakası var, sistem kötyse 4khz mouse oyun çökertir. Ben normal oyunular için 4k, esporcular için 4k demedim sen kendini öyle dediğime inandırdın o.O2

Ben 4khz in her zaman bir artı olduğunu ama e-sporcuların buna alışma süreçlerindei performans kaybından dolayı geçmediklerini söyledim. Sen ne anlamak istersen onu anlıyorsun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Kürşad Hasgül
Hz ile bir alakası yok. Sistem ile lakası var, sistem kötyse 4khz mouse oyun çökertir. Ben normal oyunular için 4k, esporcular için 4k demedim sen kendini öyle dediğime inandırdın o.O2

Ben 4khz in her zaman bir artı olduğunu ama e-sporcuların buna alışma süreçlerindei performans kaybından dolayı geçmediklerini söyledim. Sen ne anlamak istersen onu anlıyorsun.
hahahahahahahah

hangi 4k hz mouse kullandın ? hangi dareu ürünlerini kullandın ? monitörün kaç hz ? farkları nasıl ? anlatır mısın lütfen ? 4k stabil veremeyen çin ürününü kullanmadığı halde herkesin ağzına sokuyorsun .

İki saattir A950 4K diye bağrıyyoz niye XM2WE?

Hayırlı olsun yine de güzel mouse ama biraz sacmalamışsın.
ahahahahahaah ahahahaa

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,023
İsim
kilan embappe
hahahahahahahah

hangi 4k hz mouse kullandın ? hangi dareu ürünlerini kullandın ? monitörün kaç hz ? farkları nasıl ? anlatır mısın lütfen ? 4k stabil veremeyen çin ürününü kullanmadığı halde herkesin ağzına sokuyorsun .
Dostum 4K stabil vermediğini kaynağı nedir? İçinde dünyanın en iyilerinden, hatta dünyanın en iyi mcu şu var. Boş boş konuşmayı bırak yeter. Stabil vermemesi için mcu nün kötü olması lazım.

Saçmalıyorsun. Gerçi sen şimdi mcu ne diye soracaksın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Kürşad Hasgül

bas bas bağrıyoruz a950 diye normal oyunculara 4k diye :kekw:

Dostum 4K stabil vermediğini kaynağı nedir? İçinde dünyanın en iyilerinden, hatta dünyanın en iyi mcu şu var. Boş boş konuşmayı bırak yeter. Stabil vermemesi için mcu nün kötü olması lazım.

Saçmalıyorsun.
dostum hangii ürünleri kullandın 4k hz kullandın mı ? monitörün kaç hz anlatır mısın bana lütfen neolur anlat ya a950 kullandın mı ?

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,023
İsim
kilan embappe
bas bas bağrıyoruz a950 diye normal oyunculara 4k diye :kekw:

dostum hangii ürünleri kullandın 4k hz kullandın mı ? monitörün kaç hz anlatır mısın bana lütfen neolur anlat ya a950 kullandın mı ?
Konuyu değistirip bir anligina da olsa toksik bı velet olmayı bırak. Yeter.

Bana cevap ver, bu ürünü senin gözünde kötü yapıp 4Khz sabit vermediğini düşündüren iddia nedir? Kaynak nedir?

Ve yeni bir mouse, tabii ki A950 Pro kullanmadım. Ama yakın zamanda satın almayı düşünüyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Kürşad Hasgül

Saçmalıyorsun. Gerçi sen şimdi mcu ne diye soracaksın.
izlemeni öneririm 4k hz kullanırken 5 saniyeliğe kafayı yiyormuş mouse kendi kendine sonra düzeliyormuş ayrıca mcu son sürüm mcu değil dünyanın en iyi mcu değil nerden baktın bu bilgilere şuan nordic 52840 var o daha iyi

Konuyu değistirip bir anligina da olsa toksik bı velet olmayı bırak. Yeter.

Bana cevap ver, bu ürünü senin gözünde kötü yapıp 4Khz sabit vermediğini düşündüren iddia nedir? Kaynak nedir?

Ve yeni bir mouse, tabii ki A950 Pro kullanmadım. Ama yakın zamanda satın almayı düşünüyorum.
ahaha kullanmadığın bir mouse u böyle bağıra bağıra herkesin ağzına sokmak gerçekten çok değişik bir çarsın sen

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,023
İsim
kilan embappe
Ben hicbi ürüne iftira atmadım. Tüm dediklerimi arkası dolu. 4K veremiyor diyorsun. Ben diyorum olamaz, mcu şu mükemmel. Sen diyosun eğeğeğğegeğ
izlemeni öneririm 4k hz kullanırken 5 saniyeliğe kafayı yiyormuş mouse kendi kendine sonra düzeliyormuş ayrıca mcu son sürüm mcu değil dünyanın en iyi mcu değil nerden baktın bu bilgilere şuan nordic 52840 var o daha iyi

ahaha kullanmadığın bir mouse u böyle bağıra bağıra herkesin ağzına sokmak gerçekten çok değişik bir çarsın sen
Birazdan kaynagı izleyeceğim düşündüğüm şey ise o tüm mouselarda oluyor.

XM2WE kullanmadın dostum. Ben dareu değil ama 4K kullandım. Fark kesinlikle var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,039,472
Üyeler
164,848
Son üye
poe1enjoyer