Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Connectgame Yılbaşı İndirimleri

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,097
İsim
kilan embappe
dayı ne anlatıyon ya ? XM2WE kalite olarak hepsinden çok daha iyi .
ALMANYA'dan çıkmış bir marka çoğu esporcu kullanıyor halen özel teknolojisi ile 3370 sensörü 3395 gibi veriyor fanboyluğu bırakın artık.
Mesaj otomatik birleştirildi:

iyi yapmışsın kardeşim güle güle kullan umarım sorun yaşamazsın.
Neyin fanboyloğu aynı fiyata A950 Pro 4K kesinlkle daha mantıklı. İkisi de çok üst kalite mouselar ama asıl fark 4K olması. XM2WE kral bir mouse ama pahalı satılıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Kürşad Hasgül
Neyin fanboyloğu aynı fiyata A950 Pro 4K kesinlkle daha mantıklı. İkisi de çok üst kalite mouselar ama asıl fark 4K olması. XM2WE kral bir mouse ama pahalı satılıyor.
ne 4k sı reis. 4k ile 1k arasında fark yok . 8kda kullandım 1k arasında hiçbir fark yok fps düşmesi dışında.4k destekleyen oyunlar çok nadir

I'm GANDALF

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
545
İsim
mert
ne 4k sı reis. 4k ile 1k arasında fark yok . 8kda kullandım 1k arasında hiçbir fark yok fps düşmesi dışında.4k destekleyen oyunlar çok nadir
Zaten insanlar boşuna yüksek hz tercih ediyor hocam onlar bilgisizler değil mi?

10 tl lik bim mouse si olsun ya da 10000 tl lik en iyi mouse olsun hepsi aynı :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Kürşad Hasgül
ayrıca a950 pro amazon birsürü kötü yorumlarda var.yeni çıkmış bir ürün için böyle fanboyluğa gerek yok

Zaten insanlar boşuna yüksek hz tercih ediyor hocam onlar bilgisizler değil mi?

10 TL lik bim mouse si olsun ya da 10000 TL lik en iyi mouse olsun hepsi aynı :D
hangi insanlar kardeşim esporcuların %99 1000 hz kullanıyor hala .onlar enai herhalde senin kararın dostum 8k 4k diye fazladan para verebilirsin farkı hissetmezsin ama söyliyeyim 4k yı azıcık hissedebilmen için 240 hz üstü monitörün ve güzel bir işlemcin gerekiyor ona rağmen hiç fark hissetmedim nerdeyse

I'm GANDALF

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
545
İsim
mert
ayrıca a950 pro amazon birsürü kötü yorumlarda var.yeni çıkmış bir ürün için böyle fanboyluğa gerek yok

hangi insanlar kardeşim esporcuların %99 1000 hz kullanıyor hala .onlar enai herhalde senin kararın dostum 8k 4k diye fazladan para verebilirsin farkı hissetmezsin ama söyliyeyim 4k yı azıcık hissedebilmen için 240 hz üstü monitörün ve güzel bir işlemcin gerekiyor ona rağmen hiç fark hissetmedim nerdeyse
Hocam bende onu diyorum siz nerenizle okuyorsunuz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Kürşad Hasgül
"zaten insanlar boşuna yüksek hz tercih ediyor hocam onlar bilgisizler değil mi ?"
10 TL lik bim mouse si olsun ya da 10000 TL lik en iyi mouse olsun hepsi aynı :D ???????????????*

yüksek iq'un ile dalga geçmeye çalımışsın ama yapamamışsın dostum . devam et

oliveforge99

80+ Silver
Keychron k12’de 2 bine düşmüş. Gateron red switch var.

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,097
İsim
kilan embappe

Neyin fanboyluğunu yapıcam kanka Dareu kim jajpğsdpjsaıjfjğfıas

Ve "E-Sporcular" 1000Hz alıştıkları için, 4Khz e alışma sürecindeki en ufak performans kaybını bile istemedikleri geçmiyorlar. Hala eki zowie leri kullanan e-sporcular da bu yüzden var. Normal kullanıcı için tabii ki 4K daha mantıklı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Kürşad Hasgül

Ve "E-Sporcular" 1000Hz alıştıkları için, 4Khz e alışma sürecindeki en ufak performans kaybını bile istemedikleri geçmiyorlar. Hala eki zowie leri kullanan e-sporcular da bu yüzden var. Normal kullanıcı için tabii ki 4K daha mantıklı.
hayır . normal bir kullanıcı zaten 4k yı hissedemez ayrıca incelemelere bakmanı ööneriirim a950 pro 4k yı stabil veremiyor zaten. DEMON1 GWOLVES HTS kullanıyordu 4k olarak . fark olmadığınıda söyledi herşeyi max kullanmayı seviyormuş

Dareu a950 pro. fanboyluğunu yaptığın mouse'un markasını bile bilmiyorsun :D

esporcular için 1k normal kullanıcılar için 4k daha mantıklı mı

normal oyuncular için 4k esporcular için 1k daha mantıklı hmm daha saçma bir şey duymadım

berlinden çıkan bir mouse u yeni çıkan bir mouse iile kıyaslamak gerçekten akıl almaz bir şey gerçi doğru normall kullanıcılar için 4k mantıklı:kekw:

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,097
İsim
kilan embappe
hayır . normal bir kullanıcı zaten 4k yı hissedemez ayrıca incelemelere bakmanı ööneriirim a950 pro 4k yı stabil veremiyor zaten. DEMON1 GWOLVES HTS kullanıyordu 4k olarak . fark olmadığınıda söyledi herşeyi max kullanmayı seviyormuş

Dareu a950 pro. fanboyluğunu yaptığın mouse'un markasını bile bilmiyorsun :D

esporcular için 1k normal kullanıcılar için 4k daha mantıklı mı

normal oyuncular için 4k esporcular için 1k daha mantıklı hmm daha saçma bir şey duymadım

berlinden çıkan bir mouse u yeni çıkan bir mouse iile kıyaslamak gerçekten akıl almaz bir şey gerçi doğru normall kullanıcılar için 4k mantıklı:kekw:
E-sporcuların neden 4k geçmediğini anlattım. Anlamamışsın, bi daha oku. 1K ile 4K farkı hissetmemek için kör olmak lazım.

Dareu yurt dışında çok iş yapan bir marka, connectgame tr özel fiyat sunduğundan çok manıklı, Mechkeys sitesine girip dareu fiyatlarına bak istersen.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,776
Üyeler
166,080
Son üye
Quaresmasever
Top Bottom