İyi mouse iyidir bence, yazı seçerken daha hızlı ve hassas seçme imkanı olacak ise uzun vadede değer bence. Bozulsa bozulsa teker ve switchler bozulur sanırım, onları da yenileyip devam ederim diye düşünüyorum.Psikopat mısın kral sen
İyi mouse iyidir bence, yazı seçerken daha hızlı ve hassas seçme imkanı olacak ise uzun vadede değer bence. Bozulsa bozulsa teker ve switchler bozulur sanırım, onları da yenileyip devam ederim diye düşünüyorum.Psikopat mısın kral sen
Önceki mesajlarda bilgi var. ABS - PBT, arka aydınlatma, tepki hızı artırma aklımda kalanlar.Arkaşlar Dareu Klavyelerinden EK75 ile EK75 Pro’nun farkı nedir?
Bir türlü göremedim hocam, teşekkür ederim.Önceki mesajlarda bilgi var. ABS - PBT, arka aydınlatma, tepki hızı artırma aklımda kalanlar.
Connect gameden bir alışveriş yaptım bir daha ömrüm boyu almam arıyorum telefon çalmıyor e posta atıyorum bir kere bile dönmüyorlar arkadaşlar peşin peşin söylüyorum şanslıysanız sağlam ürün gelir değilseniz yandınız muhattap yok bişi yok leş bir firma. Sorularınız varsa yanıtlayabilirim. Ayrıca üründe elimde kaldı.Belirli ürünlerde güzel indirimler var.
Fnatic miniSTREAK - RGB - Speed Silver Anahtarlar - Mekanik Pro Esport
Fnatic miniSTREAK - RGB - Mekanik Oyuncu Klavyesi - Speed Silver Anahtarlar - (US Layout) %80 TKL Mekanik Oyun Klavyesi - Speed Silver Switch Ödüllü FNATIC miniSTREAK, çıkarılabilir bir kablo, eşsiz yapı kalitesi ile tamamlanan ve en üst düzeyde rekabet etmenizi sağlayacak şekilde tasarlanmış...shop.connectgame.com.trFnatic STREAK65 - RGB - Düşük Profil Mekanik Pro Esports Oyun Klavyesi
FNATIC STREAK65 - RGB - Düşük Profil Mekanik Pro Esports Oyun Klavyesi Performans açısından büyük, küçük boyutlu. STREAK65 Pro Esports için üretilmiştir. %65 kompakt form faktörü, tanıdık bir tuşa basma hissi ve ödüllü STREAK endüstriyel tasarımı ile özel düşük profilli Fnatic Hız...shop.connectgame.com.trFnatic STREAK65 LP - RGB - Düşük Profil Mekanik Espor Klavyesi - Hızlı Anahtarlar - PBT Doubleshot Tuş Başlıkları - %65 Düzen - ANSI Düzen - Beyaz
Fnatic STREAK65 LP En ince, en hızlı ve en kompakt oyun klavyesi. STREAK65 LP, tüm gerekli tuşlara sahip en hızlı oyun klavyesidir ve farenizi sallamanız için size geniş bir alan sağlar. Şimdi ultra dayanıklı çift atışlı PBT tuş başlıkları, ses sönümleyici köpük ve sarmal kablo ile. Maksimum...shop.connectgame.com.trDAREU EK807G Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi - Red Switch - Beyaz
Dareu EK807G Beyaz Kablosuz Mekanik Klavyesi - Kırmızı Switch Kablosuz klavye 2.4G bağlantısı Tuş başlığı: ABS Doubleshot DareU EK807G kablosuz klavye Ürün adı: DareU EK807G kablosuz klavye Teknoloji: 2.4G Kablosuz mekanik klavye Tuş başlığı: ABS Doubleshot LED ışık: Yok Pil: 2 AAA (6 aya...shop.connectgame.com.trDAREU EK87 v2- Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi - Brown Switch - Beyaz
DAREU EK87 v2 Mekanik Oyun Klavyesi -2 tarafı RGB şeritli - Kahverengi Switch Arayüz: PC USB bağlantı noktasıDüzen: 87 KEY (US)Anahtar Kapağı: ABS çift enjeksiyonAnahtar: D-Switch KahverengiSürücü: HayırAnahtar Çatışması: N-Anahtar DevirmesiLED Işık: Gökkuşağı/ LED IşıkAğırlık: 936 gBoyut...shop.connectgame.com.trDAREU EK75 Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi - Dream Switch-Type-C - Siyah
DAREU EK75 Mekanik Oyuncu Klavyesi -2 taraflı RGB şerit - Dareu Dream Switch-Type-C -Mekanik Oyuncu Klavyesi Düzen %75 Ayar Düğmesi Her iki taraftaki ışık şeritlerinde 7 arka ışık modu + 3 aydınlatma modu Switch Dareu Dream'i Pre Lube ile Kullanım Keyfine Varın Ürün Açıklaması Bağlantı modu...shop.connectgame.com.trDAREU EK75 Pro - Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi - RGB - Dream Switch-HotSwap- PBT Tuş Takımı
DAREU EK75 Pro - Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi - RGB - Dream Switch-HotSwap- PBT Tuş Takımı Bağlantı: Bluetooth | Kablosuz| Usb C Tipi Yerleşim %75 Kompakt Tuş başlıkları: OEM Profili, PBT Double-Shot Yapı: Conta Montajlı Çalışırken değiştirilebilir anahtarları destekler ( Hot - Swap )...shop.connectgame.com.tr
Dareu A950 Pro 4K Ultra Hafif Wireless Gaming Mouse - Beyaz
Dareu A950 Pro 4K Ultra Hafif Wireless Gaming Mouse - Beyaz Temel Özellikler: Düğme: sol, sağ, kaydırma tekerleği, ileri, geri, alt mod düğmesi, alt DPI düğmesi (BT eşleştirme)Sensör: PAW3395MCU: Nordic 52833Mikro anahtar: Kailh siyah GM8.0, 80 milyon ömürlüKablolu ve 2.4G: 400/800/1600...shop.connectgame.com.trEndgame Gear XM2we Kablosuz Oyuncu Mouse - Beyaz
Endgame Gear XM2we Kablosuz Oyuncu Mouse - Beyaz 2.4GHzWireless Lightweight ~63g PixArt PAW3370 Sensör Kailh GOOptical Switchler En Gelişmiş Kailh GO Optical Switchler XM2we, Kailh'in 2022 boyunca aldığımız geri bildirimlere göre optimize edilen en son sürümü olan Kailh GO optik anahtarlarına...shop.connectgame.com.trPulsar X2 Kablosuz Gaming Mouse - Beyaz
Ürün Açıklaması Rekabetçi Oyun için Tasarlandı Farenin kalbi, olağanüstü parametrelere sahip yenilikçi Pixart PAW3395 sensörüdür. Maksimum ivmesi 50G'de korunur ve maksimum izleme hızı 650 IPS'dir. İmleç hızı 50'den 26000 DPI'a kadar ayarlanabilir! Bu sayede sensörün elinizin hareketini...shop.connectgame.com.trDelux M800 Pro - Kablosuz-Ultra Hafif Gaming Mouse-PAW3395-Beyaz ( EXTRA PAKET )
2 Yıl Türkiye Resmi Distribütörü ConnectGame Garantili Delux M800 Pro - Kablosuz-Ultra Hafif Gaming Mouse-PAW3395-Beyaz Teknik Özellikler >Yüksek Performanslı PAW3395 Optik Sensör.>Hassas Amaç, Doğru Takip.>Yüksek Çözünürlüklü 26000DPI İzleme.>Ultra hafif tasarım.>Üç Modlu Bağlantı.>6 Düğmeli Proshop.connectgame.com.trDareu A950 Pro Ultra Hafif Wireless Gaming Mouse - Beyaz
Dareu A950 Pro Ultra Hafif Wireless Gaming Mouse - Beyaz Temel Özellikler: Düğme: sol, sağ, kaydırma tekerleği, ileri, geri, alt mod düğmesi, alt DPI düğmesi (BT eşleştirme)Sensör: PAW3395MCU: Nordic 52833Mikro anahtar: Kailh siyah GM8.0, 80 milyon ömürlüKablolu ve 2.4G: 400/800/1600...shop.connectgame.com.trDAREU A950 Pro 4K Ultra Hafif Magnesium Wireless Gaming Mouse - Siyah
Dareu A950 Pro 4K Ultra Hafif Magnesium Wireless Gaming Mouse - Siyah Temel Özellikler Düğme: 7Materyal: Magnesium Sensör: PAW3395MCU: Nordic 52833Mikro anahtar: Kailh siyah GM8.0 & 80 milyonKablolu ve 2.4G: 400/800/1600 (varsayılan) /3200/6400dpi (maksimum 26000)BT: 400/800/1600 (varsayılan)...shop.connectgame.com.tr
Fnatic React+ Esports Performance Gaming Headset - 53 mm Sürücülü - Hassas 7.1 - USB Ses Kartı
Fnatic React+ Esports Performance Gaming Headset - 53 mm Sürücülü - Hassas 7.1 REACT+ kulaklık, ses yoluyla oyun içinde maksimum avantaj sağlamak üzere tasarlanmıştır. Ekip arkadaşlarınıza kristal netliğinde iletişimler sağlarken en önemli sesleri net bir şekilde ayırt edin. Performans için...shop.connectgame.com.tr
Gözümden kaçan indirimli ürün varsa yazın, ekleyeyim. Çok detaylı bakamadım.
sahibinden.com300 TL bütçe ile TKL klavyem için PBT keycaps arıyorum. Yurtiçi olarak nereden satın alabilirim?
Bu olay biraz can sıkıcı cidden. Neden böyle ki? Sırf bu yüzden çekiniyorum.Connect gameden bir alışveriş yaptım bir daha ömrüm boyu almam arıyorum telefon çalmıyor e posta atıyorum bir kere bile dönmüyorlar arkadaşlar peşin peşin söylüyorum şanslıysanız sağlam ürün gelir değilseniz yandınız muhattap yok bişi yok leş bir firma. Sorularınız varsa yanıtlayabilirim. Ayrıca üründe elimde kaldı.
en temel biri kablolu biri kablosuzÖnceki mesajlarda bilgi var. ABS - PBT, arka aydınlatma, tepki hızı artırma aklımda kalanlar.
Hocam burdan aldğımız ürünü geldiğinde beğenmezsek iade edebiliyoırmuyuzEn fp a950 pro hocam