Günlük kullanımda da fark hissediliyor hocam? Ben aslında oyun değil sadece günlük kullanım için 4K düşünüyorum. İleride switch bozulur ise de değiştirip kullanmaya devam edeceğim.Farkı anlamamak için kör olmak lazım. E-Spor kukla bı alakası yok
Günlük kullanımda da fark hissediliyor hocam? Ben aslında oyun değil sadece günlük kullanım için 4K düşünüyorum. İleride switch bozulur ise de değiştirip kullanmaya devam edeceğim.Farkı anlamamak için kör olmak lazım. E-Spor kukla bı alakası yok
A950 pro 1k Hz olanında da özellik aynı şekilde mı başka fark var mıM3 4K Nordic 52840 MCU A950 Pro 4K Nordic 52833 MCU M800 Pro Broadcom MCU
Aralalarından sırasıyla 1. A950 Pro 4k 2. M3 4K 3. 800 Pro
M3 4K TTC Gold A950 Kailh GM 8.0 M800 Pro Huano Pink switch kullanıyor kailh huano eşit ttc gold 2. olur
M3 4K Abs kaplamasız a950 kaplamasız butonlar pbt m800 pro uv kaplama kullanıyor
gibi gibi. Şuan en mantıklısı dareu A950 Pro 4k sonra bence m3 4k sonra m800 pro broadcom mcu yüzünden
Aynı şekil.A950 pro 1k Hz olanında da özellik aynı şekilde mı başka fark var mı
öğrenciyim ve aralarındaki 500tl fiyat farkı az değil benim için prof bi oyuncu da değilim 1msle aralarndaki farkı fark bile edemem tahminimce eğer başka farkları yoksa 1k hzli olanı 1100 liraya alacağımA950 pro 1k Hz olanında da özellik aynı şekilde mı başka fark var mı
Evet.
M3 4K'ya Uygun Cam Skatez Varmıdır ?Evet.
pulsar'ın dot cam skatezleri varM3 4K'ya Uygun Cam Skatez Varmıdır ?
kanka alınacak en iyi mouse şu an a950 duruyor sanırsam m3e göre de daha iyi anladığım kadarıyla A950 pro alacağım önereceğin kablosuz klavye var mı 1k bandına çok çok değmiyorsa 1kyı geçmeyecek şekildeEvet.
Psikopat mısın kral senGünlük kullanımda da fark hissediliyor hocam? Ben aslında oyun değil sadece günlük kullanım için 4K düşünüyorum. İleride switch bozulur ise de değiştirip kullanmaya devam edeceğim.