birkanoztrk
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 195
Abiler kulaklık hakkında fikri olan var mı? Şimdi sipariş ettim fiyatı uygun ama hep ingiliççe videolar var. Deneyimleyen var mı?
Hiç bulaşmamanızı tavsiye ederim karşınıza bir kişi bile çıkmıyor deli oluyorum buna.Bu olay biraz can sıkıcı cidden. Neden böyle ki? Sırf bu yüzden çekiniyorum.
hocam mouse almayı düşünüyorumda beğenmezsem iade edebiliyormuyuz ona göre alıcamHiç bulaşmamanızı tavsiye ederim karşınıza bir kişi bile çıkmıyor deli oluyorum buna.
Hocam iade etmeyi aklınızdan bile geçirmeyin. Bırakın beğenmemeyi bozuk ürünü bile geri almadılar .hocam mouse almayı düşünüyorumda beğenmezsem iade edebiliyormuyuz ona göre alıcam
Alakası yok, günlük kullanım da kartal gibi göz lazım fark edebilme için.İyi mouse iyidir bence, yazı seçerken daha hızlı ve hassas seçme imkanı olacak ise uzun vadede değer bence. Bozulsa bozulsa teker ve switchler bozulur sanırım, onları da yenileyip devam ederim diye düşünüyorum.
ben edebildimHocam iade etmeyi aklınızdan bile geçirmeyin. Bırakın beğenmemeyi bozuk ürünü bile geri almadılar .
almaktan vazgeçirdiniz beniHocam iade etmeyi aklınızdan bile geçirmeyin. Bırakın beğenmemeyi bozuk ürünü bile geri almadılar .
Geçilir.lenovo m500 den geçilir mi ??
birde logitech g302 den ?
dayı ne anlatıyon ya ? XM2WE kalite olarak hepsinden çok daha iyi .İki saattir A950 4K diye bağrıyyoz niye XM2WE?
Hayırlı olsun yine de güzel mouse ama biraz sacmalamışsın.
Umarım pişman olmam kötü bir mouse değil o yüzden uzun vadede beni üzmez diye düşünüyorum zaten oynadığım oyunlar genellikle moba lol vs arada eğlencesine the finals valo giriyorum o yüzden pek üzeceğini düşünmüyorum
iyi yapmışsın kardeşim güle güle kullan umarım sorun yaşamazsın.Görmedim hocam ben yazılanları direkt bakıp aldım neden peki A950 4k
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sensör ve mcu olarak dareu daha iyi ama Switch ve sağlamlık olarak Endgame iyi olduğu için endgame tercih ettim @M.A.Y. ama zenci