₺616 - Ajazz AK680 Mekanik Klavye

Gümrük prosedürlerini bilmiyorsun sanırım :D o klavyeye 5 dolar yazsalar zaten üstü çizilip minimum 50 60 dolar üstünden vergiye tabi tutulur ayrıca ücretsiz kargo da tarifless seçeneği olamaz adamlar hayrına mı çalışıyor sizin verginizi ödeyecek
Kanka bu siteden daha önce alışveriş yaptın mı ? Epomaker sitesinde daha geçen TH80'ler satılırken millet 100$'lık klavyeyi 1500₺ civarlarına alırken sadece 200₺ vergi ödedi. Yani gayette mümkün ?

Hadi bunu geçtim daha önce alışveriş yapanlarda gayet çıkmadığını söylüyor ben onların yalancısıyım ha desenki ben alışveriş yaptım böyle böyle o zaman tamam der bekler görürüz.

herhangi bir gerçek görsel video bir şey yok mu şu klavye ile ilgili

Kanka bu siteden daha önce alışveriş yaptın mı ? Epomaker sitesinde daha geçen TH80'ler satılırken millet 100$'lık klavyeyi 1500₺ civarlarına alırken sadece 200₺ vergi ödedi. Yani gayette mümkün ?

Hadi bunu geçtim daha önce alışveriş yapanlarda gayet çıkmadığını söylüyor ben onların yalancısıyım ha desenki ben alışveriş yaptım böyle böyle o zaman tamam der bekler görürüz.
Epomaker'dan alışveriş yaptım 1k'lık klavyeye 400-450 civarı vergi ödedim. Bence alışveriş yapmadan çok yorum yapma dostum.

Geri