Yardım Mi 13 Ultra mı Düz S23 mü?

smithblacksmith

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,095
Bütçe
28.000
Merhaba,

Benzer bir soru sormuştum ama farklı bir ikilemde kaldım.

Xiaomi Mi 13 Ultra sırf ön kamerası iyi değil diye biraz isteksizim onun haricinde bir de yazılımı kötü olur diye korkuyorum.

Yurtdışı 22.000₺ civarına Mi 13 Ultra mı?
Yurtiçi 2. el S23 25.000₺ civarına mı?
Yoksa maaşı bekleyeyim S23 Ultra yurtdışı mı alayım? ( 28.000₺ kayıtlı ( kayıt edilecek telefonu da ben götüreceğim ))

iPhone 13’ le Wild Rift oynarken ya dokunmatik hassasiyeti ya da ekran küçük diye istediğim comboları yapamıyorum.

Ön kamera ve Wild Rift oyun performansı önemli benim için.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Poco X3 Prodan hız olarak memnundum, kronik sorunları haricinde çok iyiydi.
Kamerası da kötüydü.

Uzun ömürlü olacak bir telefon istiyorum, bu ihtiyaçlarımın toplamında hangi telefonu almalıyım?

Merhaba,

Benzer bir soru sormuştum ama farklı bir ikilemde kaldım.

Xiaomi Mi 13 Ultra sırf ön kamerası iyi değil diye biraz isteksizim onun haricinde bir de yazılımı kötü olur diye korkuyorum.

Yurtdışı 22.000₺ civarına Mi 13 Ultra mı?
Yurtiçi 2. el S23 25.000₺ civarına mı?
Yoksa maaşı bekleyeyim S23 Ultra yurtdışı mı alayım? ( 28.000₺ kayıtlı ( kayıt edilecek telefonu da ben götüreceğim ))

iPhone 13’ le Wild Rift oynarken ya dokunmatik hassasiyeti ya da ekran küçük diye istediğim comboları yapamıyorum.

Ön kamera ve Wild Rift oyun performansı önemli benim için.
iphone 13 ten genel olarak memnun muydunuz ben de ondan almayı düşünüyorum da

Mi13 22 bine al geç boşver

6 k cebinde kalsın

YD S23 Ultra öneririm.

Mi13 22 bine al geç boşver

6 k cebinde kalsın
Ya öyle düşünüyorum ama Xiaomi yazılımına güvenemiyorum.

Bende Poco X3 Pro vardı, ekran renkleri soluyordu, hızlı şarj özelliği iptal oluyordu bir sürü sorun yaşattı bana.
Memnundum ama bu sorunlar can sıkıcıycı

Kötü bir telefon değil ama 60 hz olması ve küçük ekranı oyun deneyimini çok olumsuz etkiliyor.
Hocam fotoğraf çekiminde sizce 12 ile bi farki var mı
Bide s23u alın bu gün ip13 e bakarken s23u yada baktım çok güzel ama biraz fazla büyük babam ikna olsa inada aldirtmak isiyorum ama Apple alırım alırsam diyor

Hocam fotoğraf çekiminde sizce 12 ile bi farki var mı
Bide s23u alın bu gün ip13 e bakarken s23u yada baktım çok güzel ama biraz fazla büyük babam ikna olsa inada aldirtmak isiyorum ama Apple alırım alırsam diyor
Fotoğraf olarak 12 ile pek farkı yok bence ama videoda 13 çok iyi, stabilizasyonu vs.

S23U daha mantıklı Mi13U alırsanız kayıt için direnç atılacak gerek yok riske

Geri