Öğrenen_biri
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 480
farklı sitelerde daha uyguna satabiliyor satıcı yine seduna. pttavm'den bakabilirsin
kral bu plastik ya oyuncu koltukları daha saglam gözüküyor göze kırılmaz degil miseduna ofis koltuğu alabilirsin.
![]()
Thunder Pro Ofis Koltuğu | Çalışma Sandalyesi | Yönetici koltuğu
Seduna Thunder Pro Yönetici Koltuğu modelimizi inceleyin, sipariş verin. Son yılların en çok satan yönetici koltuğu. Adresinize Ücretsiz Kargo.www.sedunamobilya.com
bakıcam oradan da teşekkürlerfarklı sitelerde daha uyguna satabiliyor satıcı yine seduna. pttavm'den bakabilirsin
ergonomik açısından daha iyi. Bende hawk almak istiyordum fakat bel tarafındaki boşluk çok büyük ve araya yastık sıkışıyor bu seferde desteği veremiyor. Birde bir koltuk için yüksek para.kral bu plastik ya oyuncu koltukları daha saglam gözüküyor göze kırılmaz degil mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bakıcam oradan da teşekkürler
şuan önerdigin koltgu mu kullanıyorsunergonomik açısından daha iyi. Bende hawk almak istiyordum fakat bel tarafındaki boşluk çok büyük ve araya yastık sıkışıyor bu seferde desteği veremiyor. Birde bir koltuk için yüksek para.
arkadaşım kullanıyor ve benimde şuan alacağım ilk listede. Alacaktım fakat başka şeyler(gamepad, oyunlar, dönüştürücü, kablolar) almam gerekli diye param bitti. Önümüzdeki ay alacağım. Ve zaten bazı kişiler(yayıncılar dahil) sırt-bel için ofis sandalyesi öenriyorlar. Yok ben arada uzanma olarak kullanacağım diyorsan tabi hawk daha uygun gider. Ama YTde hawk kronik sorunlar diye aratırsan ne demek istediğimi anlayabilirsin. Benim için her zaman param küçükte olsa değerlidir. Paramın karşılığını verenleri isterim.şuan önerdigin koltgu mu kullanıyorsun
dediklerini dikkate alarak alıcam eyw kralarkadaşım kullanıyor ve benimde şuan alacağım ilk listede. Alacaktım fakat başka şeyler(gamepad, oyunlar, dönüştürücü, kablolar) almam gerekli diye param bitti. Önümüzdeki ay alacağım. Ve zaten bazı kişiler(yayıncılar dahil) sırt-bel için ofis sandalyesi öenriyorlar. Yok ben arada uzanma olarak kullanacağım diyorsan tabi hawk daha uygun gider. Ama YTde hawk kronik sorunlar diye aratırsan ne demek istediğimi anlayabilirsin. Benim için her zaman param küçükte olsa değerlidir. Paramın karşılığını verenleri isterim.
bu öneriyi de degerlendiricem eyvallah dostumikea matchspel ve ikea markus baya övülüyordu. markus bütçeyi aşar ama matchspel bak istersen
Bir arkadaş xdrive 15'li alma demiş ama ben 1 aydır kullanıyorum ve bence çok rahat bir koltuk. Bel konusunda hiç sıkıntı çekmedim ve normalde bilgisayar başında asla uyuyakalan biri degilim ama bu koltuk geldiginden beri uykum geldiğinde direkt koltukta sızıyorummerhaba arkadaşlar
bel ve kafa destegi olan bu fiyata saglam bir fp koltuk arıyorum önerilerinizi bekliyorum terletmeyecek ve günlük 8 10 saat gibi belki üstü oturmalarda belimi ve kafamı agrıtmayacak önerirseniz sevinirim(bel fıtıgı da var bu arada ben de onu da göz önüne alırsak ne almalıyım?)