Beden Öğretmeni Ödev Verdi

XLostR

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
295
Arkadaşlar beden öğretmeni bir ödev verdi. Basketbol,hentbol,futbol ve voleybol dan genel hatlarıyla en az 7 tane olmak üzere kurallarını yazıcaz ve bir tablo oluşturacaz. Bense bu sporların kurallarını bilmiyorum. Yardımcı olabilecek veya taktik verebilecek var mı ?

Arkadaşlar beden öğretmeni bir ödev verdi. Basketbol,hentbol,futbol ve voleybol dan genel hatlarıyla en az 7 tane olmak üzere kurallarını yazıcaz ve bir tablo oluşturacaz. Bense bu sporların kurallarını bilmiyorum. Yardımcı olabilecek veya taktik verebilecek var mı ?
yeni sekme aç yaz çıkar karşına

google amca

Chat GPT :)

beden eğitimi öğretmeniyim kardeşim her branşı kendi federasyon sitesine gir oyun kuralları saha ölçüleri vs hepsi var ordan kopyala yapıştır

beden eğitimi öğretmeniyim kardeşim her branşı kendi federasyon sitesine gir oyun kuralları saha ölçüleri vs hepsi var ordan kopyala yapıştır
Kendi federasyon sitesi derken hocam ? Örnek gösterir misiniz ?

Hocam Google'yi aç bak. Oradan bakman daha sağlıklı olur. Bu arada bedencinin ödev vermesi komik geldi.

basketbol konusunda yardımcı olabilirim
-2 yarıdan oluşur
-potadan dönen topları sadece atışı yapan oyuncu ve karşı takımın en kısa boylusu karşılayabilir
-her yarı 20dk sürer
-potadan diğer potaya atmayı başarırsanız buna mükemmel basket denir ve 4 sayı kazanırsınız
-3 siyahi kuralı vardır.
-herhangi bir kavga durumunda her 2 oyuncuda 5dk ceza yer ve köşede oturmak zorunda kalır.
-1.80 altı oyuncular smaç basarsa efsane smaç adını alır takım 5 puan kazanır.
bunlar yardımcı olur sanırsam :)

Geri