Bu sistem nasıl tavsiye eder misiniz?

neunion

80+
Reaksiyon skoru
36
iyi gibi

Ailem internet üzerinden sistem almama izin vermiyor. O yüzden en sağlıklısı Vatan bilgisayar'a gidip hazır sistem almak olacak. Bu sistem nasıl tavsiye eder misiniz?

aile ikna edilip kazık yememek daha doğru olur dedim

Ailem internet üzerinden sistem almama izin vermiyor. O yüzden en sağlıklısı Vatan bilgisayar'a gidip hazır sistem almak olacak. Bu sistem nasıl tavsiye eder misiniz?

dostum parana yazık bu yazdıklarımızı aile okut ikna olurlar :)

Abim toplama pc yapma düşüncesinde. Vatan dan pc toplanır mı?
vatandan pc alınmaz fiyat bakımından pahalı oldugu için hazır sistemlerin hepsi toplama zaten sen bütçe söyle daha iyi bişeler atalım

Ben mi yanlış biliyorum başka sitelerdede 4060 Ti ve Ryzen 5600 ikilisi bu fiyatlarda değil miydi

vatandan pc alınmaz fiyat bakımından pahalı oldugu için hazır sistemlerin hepsi toplama zaten sen bütçe söyle daha iyi bişeler atalım
25 k sistem alacağım hangisini alayım bilmiyorum kendim toplasam. Kim uğraşacak termal macunla felan.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

20 k da olur hocam. Hogwarts legacy de iyi fps alayım ultra ayarlarda.

Son düzenleme:
Ben mi yanlış biliyorum başka sitelerdede 4060 Ti ve Ryzen 5600 ikilisi bu fiyatlarda değil miydi
25 k sistem alacağım hangisini alayım bilmiyorum kendim toplasam. Kim uğraşacak termal macunla felan.

Son düzenleme:
Biliyorum bunları işte aynı fiyata arasında fark göremedim powerin kalitesi dışında bendemi sıkıntı var

Geri