Net S23 Ultra bence. Hatta düz S23 bile bana göre daha iyi, o parayı iPhone 15e verip üstüne 60Hz ekrana katlanamam malumMerhabalar yarın ikisinden birisini alacağım sizce hangisini önerirsiniz
60 Hz iPhone alışılıyor ama 60hz android asla öyle değil. Ölümüne kasıyor gibi geliyor.Net S23 Ultra bence. Hatta düz S23 bile bana göre daha iyi, o parayı iPhone 15e verip üstüne 60Hz ekrana katlanamam malum![]()
Hocam o da olur da garanti olsun kaçak xiomi kullanıyorum şuan zaten ama bir sıkıntı çıksa telefoncu umursamicak satarken hem daha kolaylık olurBirisi Polo diğer SuperBS23Ultra yurtdışı kayıtlı akar hocam. 30K bile tutmuyor benden demesi.
120Hz ye göz alışınca 60Hz hepsinde deli gibi kasıyor gibi geliyor. Alışınca hepsi kullanılır S23 60Hz modda da iş görüyor mesela ama niye iyisi, çok daha akıcısı varken 60Hz ile yetineyim ki60 Hz iPhone alışılıyor ama 60hz android asla öyle değil. Ölümüne kasıyor gibi geliyor.
120 Hz alışınca hepsi kasar zaten, iPhone - android arasındaki farkı söyledim.120Hz ye göz alışınca 60Hz hepsinde deli gibi kasıyor gibi geliyor. Alışınca hepsi kullanılır S23 60Hz modda da iş görüyor mesela ama niye iyisi, çok daha akıcısı varken 60Hz ile yetineyim ki![]()
Hocam telefon net 30-40k ucuza geliyor. GSM iletişim gibi yerde ne sorun olsa yaptırsan yine ucuza geliyor. Yurtdışı iPhone 12 almıştım sıfır sıkıntı.Hocam o da olur da garanti olsun kaçak xiomi kullanıyorum şuan zaten ama bir sıkıntı çıksa telefoncu umursamicak satarken hem daha kolaylık olur
s23ultra (15 pro max kullanıyorum)