Samsung s23 ultra vs iphone 15

Kitamen

80+
Reaksiyon skoru
11
Merhabalar yarın ikisinden birisini alacağım sizce hangisini önerirsiniz

bence S23Ultra

Net S23 Ultra bence. Hatta düz S23 bile bana göre daha iyi, o parayı iPhone 15e verip üstüne 60Hz ekrana katlanamam malum 😀
60 Hz iPhone alışılıyor ama 60hz android asla öyle değil. Ölümüne kasıyor gibi geliyor.

Birisi Polo diğer SuperB 😁 S23Ultra yurtdışı kayıtlı akar hocam. 30K bile tutmuyor benden demesi.

Birisi Polo diğer SuperB 😁 S23Ultra yurtdışı kayıtlı akar hocam. 30K bile tutmuyor benden demesi.
Hocam o da olur da garanti olsun kaçak xiomi kullanıyorum şuan zaten ama bir sıkıntı çıksa telefoncu umursamicak satarken hem daha kolaylık olur

60 Hz iPhone alışılıyor ama 60hz android asla öyle değil. Ölümüne kasıyor gibi geliyor.
120Hz ye göz alışınca 60Hz hepsinde deli gibi kasıyor gibi geliyor. Alışınca hepsi kullanılır S23 60Hz modda da iş görüyor mesela ama niye iyisi, çok daha akıcısı varken 60Hz ile yetineyim ki 😀

120Hz ye göz alışınca 60Hz hepsinde deli gibi kasıyor gibi geliyor. Alışınca hepsi kullanılır S23 60Hz modda da iş görüyor mesela ama niye iyisi, çok daha akıcısı varken 60Hz ile yetineyim ki 😀
120 Hz alışınca hepsi kasar zaten, iPhone - android arasındaki farkı söyledim.😅

Hocam o da olur da garanti olsun kaçak xiomi kullanıyorum şuan zaten ama bir sıkıntı çıksa telefoncu umursamicak satarken hem daha kolaylık olur
Hocam telefon net 30-40k ucuza geliyor. GSM iletişim gibi yerde ne sorun olsa yaptırsan yine ucuza geliyor. Yurtdışı iPhone 12 almıştım sıfır sıkıntı.

s23ultra (15 pro max kullanıyorum)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,720
Üyeler
191,151
Son üye
peynirlicips1288
Geri