Bu Epic Sepeti Alnır mı?

Çatlı Reis

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,522
Bütçem bu seviyede aklıma başka oyun gelmedi bunları almayı düşünüyorum farklı tavsiyelere açığım.

Ekler

• Ekran Görüntüsü (587).png
    Ekran Görüntüsü (587).png
    57.7 KB · Hit: 2,593
Hepsini oynadım.
hocam o zaman moonlighter deadcells,dead space,seviyorsanız starwars jedi survivor,dead island 2 ,the wolf among us,detroit,heavy rain,frostpunk,hades,dishonored serisi,death straning serisi,
aklıma şimdilik bu kadar geldi hocam

hocam o zaman moonlighter deadcells,dead space,seviyorsanız starwars jedi survivor,dead island 2 ,the wolf among us,detroit,heavy rain,frostpunk,hades,dishonored serisi,death straning serisi,
aklıma şimdilik bu kadar geldi hocam
Hocam bunlardan sadece Jedi Survivor yok. Hogwarts Legacy'den daha iyi midir oda?

Hiç bir ilgim yok hocam star wars'a karşı.
bu videoyu izleyebilirsiniz ilk çıktığında optimuzasyon sıkıntıları vardı büyük ihtimal çözülmüştür .en azından oyun hakkında fikriniz oluşur
videoyu 2.17den başlarsınız dha iyi olur ilk 2 dk optimizasyon sıkıntılarına değinmiş

bu videoyu izleyebilirsiniz ilk çıktığında optimuzasyon sıkıntıları vardı büyük ihtimal çözülmüştür .en azından oyun hakkında fikriniz oluşur
videoyu 2.17den başlarsınız dha iyi olur ilk 2 dk optimizasyon sıkıntılarına değinmiş
Yani hocam Hogwarts çok daha alınası duruyor açıkcası.

Last of us part 1 veya cyberpunk 2077 eğer oynamadıysanız bence çok daha iyi bir seçenek, tabi rdr2 witcher god of War gibi çok bilindik serileri oynamış olduğunuzu varsayıyorum
Hepsini oynadım. Oynamadıklarımı diğer mesajlarda yazdım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,308
Üyeler
190,726
Son üye
clips
Geri