Hazır sistem tavsiyesi

Reaksiyon skoru
22
Bütçe
16800
Nasıl bir hazır sistem alayım kararsız kaldım. Ryzen ısınıyor diyorlar, güçlü bir Intel işlemcili almak istesem daha pahalı oluyor çok kararsızım. Tavsiyeler verir misiniz?

Nasıl bir hazır sistem alayım kararsız kaldım. Ryzen ısınıyor diyorlar, güçlü bir Intel işlemcili almak istesem daha pahalı oluyor çok kararsızım. Tavsiyeler verir misiniz?
İşlemciler ısınır zaten önemli olan işlemcinin gücüdür ryzen işlemciler şuan inteli tokatlıyor ki intel işlemcileri soğutamıyorsun bile

İşlemciler ısınır zaten önemli olan işlemcinin gücüdür ryzen işlemciler şuan inteli tokatlıyor ki intel işlemcileri soğutamıyorsun bile

Oyun için 7800x3d al geç
hazır sitem diyor

Sıvı soğutma almak zorunlu diyorlar stok soğutucuyla kullanılcak işlemci lazım bana

Sıvı soğutma almak zorunlu diyorlar stok soğutucuyla kullanılcak işlemci lazım bana
Öyle bir işlemci yok :D sen ikinci el de alırım diyorsan sıfır hazır sistemden daha iyi sistem toplanır

Aynı fiyata R5 5500 RX 6600 sistem var.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

5500 veya i3 stok fanla gidebilirde onun üstü ekstra kule tipi felan lazım.
Valorant, GTA 5, Thief Simulator, ETS 2 gibi oyunlar oynıcam çok ısınr mı?

Aynı fiyata R5 5500 RX 6600 sistem var.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Valorant, GTA 5, Thief Simulatori ETS 2 gibi oyunlar oynıcam çok ısınr mı?
İşlemcinin ısınması zaten normal biseydir amacı yükün altına girip ısınması zaten dert edilcek bişey değil. 5500 felan fazla ısıdan takılma felan yapmaz diye biliyorum. Bide GTA 5 felan işlemciyi zorlamaz öyle fazla dert etme.

İşlemcinin ısınması zaten normal biseydir amacı yükün altına girip ısınması zaten dert edilcek bişey değil. 5500 felan fazla ısıdan takılma felan yapmaz diye biliyorum. Bide GTA 5 felan işlemciyi zorlamaz öyle fazla dert etme.
Tamam ozaman. Yardım için teşekkürler. Valorant gibi oyunlarda bir şey olur mu?

Geri