Tabii ki debu arada iade edeceksin değil mi o işlemciyi?
Bi OC testi yap bence ya? Veya uygun fiyatlı olursa gaming gecesinde al bence elindekini iade edersin stonksTabii ki de![]()
Ne alıcaksın 3600, artan paraylada bişeyler alırsınTabii ki de![]()
Direk iade edeceğim. OC'u sallaBi OC testi yap bence ya? Veya uygun fiyatlı olursa gaming gecesinde al bence elindekini iade edersin stonks![]()
Elimde zaten 3600 var, kullanmaya devam edeceğim.Ne alıcaksın 3600, artan paraylada bişeyler alırsın
3600XT silikonu güzel diyolardı ondan OC yap dedim. Tüm çekirdek 4.6 oluyomuş galiba.Direk iade edeceğim. OC'u salla
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Elimde zaten 3600 var, kullanmaya devam edeceğim.![]()
Denemeye değecek gibi, yapmak lazım.3600XT silikonu güzel diyolardı ondan OC yap dedim. Tüm çekirdek 4.6 oluyomuş galiba.
la ne adamın aklına öyle şeyler sokuyon zaten çok daha ısınan bir işlemci bir de bir sorun filan gelse hele ki o çöp anakartta ve çok da iyi olamyan soğutucuda işlemciye bir şey olsa iade edemezse adamın para... ( bunu yazarken bile ellerim titredi o dereceBi OC testi yap bence ya? Veya uygun fiyatlı olursa gaming gecesinde al bence elindekini iade edersin stonks![]()
Hocam sakin ol. Anakart değişecek merak etme.la ne adamın aklına öyle şeyler sokuyon zaten çok daha ısınan bir işlemci bir de bir sorun filan gelse hele ki o çöp anakartta ve çok da iyi olamyan soğutucuda işlemciye bir şey olsa iade edemezse adamın para... ( bunu yazarken bile ellerim titredi o derece)
peki perofmrnas artışı % kaç?3600XT silikonu güzel diyolardı ondan OC yap dedim. Tüm çekirdek 4.6 oluyomuş galiba.