cenfozcengo
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
30 a çıkabilirim diyorsan bu daha iyiSizce bu pclerden hangisini almalıyım bunların dışında beni uzun süre götürecek oyunlarda kasmicak bir sistem onerirmisiniz
30a kazık fiyat o sizin değildir ilan umarım30 a çıkabilirim diyorsan bu daha iyi
Kral bunun ucuzu var yukarda30 a çıkabilirim diyorsan bu daha iyi
Dostum iyi sistemde ben nedense çok güvenemiyorum böyle sistemlere sence fazla ucuz degilmi30a kazık fiyat o sizin değildir ilan umarım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
![]()
SUNRISE-4060 / AMD Ryzen 5 5600 MPK / GALAX 1-Click OC 2X GeForce RTX 4060 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
SUNRISE-4060 Powered by GG temasıyla hazırlanmış Hazır Oyuncu Bilgisayarıdır. GALAX RTX 4060 8GB ekran kartı ile oluşturulmuştur.www.gaming.gen.tr
ucuz degıl olması gereknKral bunun ucuzu var yukarda
Dostum iyi sistemde ben nedense çok güvenemiyorum böyle sistemlere sence fazla ucuz degilmi
Babacim seni yemesinler dikkat et ben ayni sistemi 20k bandinda bulurum 25 kya 4060 + ryzen 5600 lu vardir piyasada bak iyice hizli karar vermeSizce bu pclerden hangisini almalıyım bunların dışında beni uzun süre götürecek oyunlarda kasmicak bir sistem onerirmisiniz
https://www.gaming.gen.tr/urun/3665...b-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar-2/ bunu önerebilirimSizce bu pclerden hangisini almalıyım bunların dışında beni uzun süre götürecek oyunlarda kasmicak bir sistem onerirmisiniz
Özellikleri yazarmısin3 aylık sistemim var düşünürsen sarı site ilan no 1146386152
Zaten attığim sistemlerın arkadaşın attığı sistemden pekte bir farkı yok farkettimBabacim seni yemesinler dikkat et ben ayni sistemi 20k bandinda bulurum 25 kya 4060 + ryzen 5600 lu vardir piyasada bak iyice hizli karar verme
Zaten attığim sistemlerın arkadaşın attığı sistemden pekte bir farkı yok farkettimBabacim seni yemesinler dikkat et ben ayni sistemi 20k bandinda bulurum 25 kya 4060 + ryzen 5600 lu vardir piyasada bak iyice hizli karar verme
PCH GOAT V2 sistemim buÖzellikleri yazarmısin
Zaten attığim sistemlerın arkadaşın attığı sistemden pekte bir farkı yok farkettim
Zaten attığim sistemlerın arkadaşın attığı sistemden pekte bir farkı yok farkettim
Tesekkur ederim gercekten cok begendim bu pcyi30a kazık fiyat o sizin değildir ilan umarım
![]()
SUNRISE-4060 / AMD Ryzen 5 5600 MPK / GALAX 1-Click OC 2X GeForce RTX 4060 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
SUNRISE-4060 Powered by GG temasıyla hazırlanmış Hazır Oyuncu Bilgisayarıdır. GALAX RTX 4060 8GB ekran kartı ile oluşturulmuştur.www.gaming.gen.tr
Kral guzel sistem hakkini vermissinde arkadaslarin attigi bir kac sistem buna denk zaten 2.elde dusunmuyorum ama sistemin guzelmis eline saglikPCH GOAT V2 sistemim bu
3 aylık aslında pek 2.el sayılmaz ama tercih senin tabii kiTesekkur ederim gercekten cok begendim bu pcyi
Kral guzel sistem hakkini vermissinde arkadaslarin attigi bir kac sistem buna denk zaten 2.elde dusunmuyorum ama sistemin guzelmis eline saglik
Sorun yok sistem guzel umarım istedigin aliciyi bulursun3 aylık aslında pek 2.el sayılmaz ama tercih senin tabii ki