Rehber CUSTOM KLAVYE TOPLAMA REHBERİ uWu

İşte beklediğim konu :D Eline sağlık teşekkürler.

İmzamda ki klavyeyi yeni aldım neler yapılabilir ya da yapmaya değecek fark olur mu ve konudan bağımsız klavyeye bilek desteği lazım ne alabilirim acaba.
Böyle bir konuyu ne zamandır bekliyordum ayrıca teşekkürler.

Tadına doyunca bırakamıyo insan :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

:peepokalp: :peepokalp: :peepokalp:

Üst seviye uzun süre götürür switch. Biraz maliyetli ama fark yaratır açık konuşmak gerekirse.

Nasıl istersen dostum.
:peepokalp: :peepokalp: :peepokalp:

İşte beklediğim konu :D Eline sağlık teşekkürler.
Rica ederim (:

İmzamda ki klavyeyi yeni aldım neler yapılabilir ya da yapmaya değecek fark olur mu ve konudan bağımsız klavyeye bilek desteği lazım ne alabilirim acaba.
Böyle bir konuyu ne zamandır bekliyordum ayrıca teşekkürler.
Kinetic sand dahil hepsini yapmıştık arkadaşımla o kasaya

Evet bu ses çok hoş. Biraz daha tok bile olabilir hatta benim için.
Bu zaten elde edebileceğin en tok seslerden ama dediğim gibi mikrofon kalitem çöp biraz telefondaki, pcdeki ses almadı. +biraz uğraş istiyo space shift vs vaktim yok şuan. Tam bütçen nedir switch için ve takacağın board-klavye hangisi?

Bu zaten elde edebileceğin en tok seslerden ama dediğim gibi mikrofon kalitem çöp biraz telefondaki, pcdeki ses almadı. +biraz uğraş istiyo space shift vs vaktim yok şuan. Tam bütçen nedir switch için ve takacağın board-klavye hangisi?
Klavye kasası ve switch ihtiyacım var ( keycaps elimde çok bol var 3 tane Hk puding keycaps , 2 tane de dün paylaştıklarınız ) Total switch ve kasa için 3000 bütçem.

Klavye kasası ve switch ihtiyacım var ( keycaps elimde çok bol var 3 tane Hk puding keycaps , 2 tane de dün paylaştıklarınız ) Total switch ve kasa için 3000 bütçem.
Yazılımcıyım demiştiniz sanırım numpade ihtiyacınız var diye varsayıyorum?

Geri