Görkem Ertopcu
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 147
Biraz önce qp bilişimden bu kasayı 5750 tl ye aldım. Sizce parasını hak ediyor mu yoksa iade mi etmeliyim ? Max bütçe 6k
diğer parçalar ne ki böyle bir kasaya ihtiyaç duydun hocamBiraz önce qp bilişimden bu kasayı 5750 TL ye aldım. Sizce parasını hak ediyor mu yoksa iade mi etmeliyim ? Max bütçe 6k
Biraz pahalı geldi banaBiraz önce qp bilişimden bu kasayı 5750 TL ye aldım. Sizce parasını hak ediyor mu yoksa iade mi etmeliyim ? Max bütçe 6k
Pahalı Ama Sağladığı Destekler Güzel .Biraz pahalı geldi bana
Daha uyguna başka full tower kasa var mı hocam ?Biraz pahalı geldi bana
Tarz bir kasa akakçe fiyatı düşünüldüğünde uyguna almışsınız.Biraz önce qp bilişimden bu kasayı 5750 TL ye aldım. Sizce parasını hak ediyor mu yoksa iade mi etmeliyim ? Max bütçe 6k
Hocam onada baktım fakat bu kasa ondan çok daha büyükTarz bir kasa akakçe fiyatı düşünüldüğünde uyguna almışsınız.
Benim şahsi önerim ise phanteks-g500a olurdu. 5000 TL bandında oda![]()
Phanteks Enthoo Pro 2 ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Phanteks Enthoo Pro 2 ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Phanteks Enthoo Pro 2 ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 9.777,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu kasayı almak yapılan işe bağlı kasaya bu kadar büyük bir yatırım yapmak mantıklı değil . Güzel kasa haytırlı olsun.Biraz önce qp bilişimden bu kasayı 5750 TL ye aldım. Sizce parasını hak ediyor mu yoksa iade mi etmeliyim ? Max bütçe 6k
Hocam onada baktım fakat bu kasa ondan çok daha büyük
240 mm x 500 mm x 515 mm G500A
|