₺616 - Ajazz AK680 Mekanik Klavye

Ödediğim ücretin %32 sine denk geliyor nerdeyse.
Demiştim ama hayatlarında yurt dışından sipariş vermemiş arkadaşlar saçma sapan yorumlar yaptı. Vergi tamamen şans işi firma fiyatı 5 dolar yazabilir fakat gümrük bu fiyatın üstünü çizip istediği fiyatı yazıp onun üstünden vergisini alır

Arkadaşlar paket türkiyede mi diye takip etmek isteyen olursa PTT kargo takip kısmından, verilen takip kodunu yazarak ücrete ve nerede olduğuna bakabilirsiniz haberiniz olsun bilmeyenler varsa.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Demiştim ama hayatlarında yurt dışından sipariş vermemiş arkadaşlar saçma sapan yorumlar yaptı. Vergi tamamen şans firma fiyatı 5 dolar yazabilir fakat gümrük bu fiyatın üstünü çizip istediği fiyatı yazıp onun üstünden vergisini alır
Bende bilmiyodum tecrübe oldu :) Trde kablosuzlarını 300 500 fazla ödeyerek alabilirdim kötü oldu benim açımdan.

Sepette AK68030 kodu ile 21 Dolar'a düşüyor. Kargo bedava ve bu siteden alanlar daha önce vergi ödememiş.

Alternatif olarak şu klavyeyede bakabilirsiniz

250 TL farkla knob, daha iyi iç yapı, pbt tuşlu, full boyut klavye.
hocam şuan 26 dolar da bu mağazayı ilk kez duydum alınır mı ? yurtdışışından geliyo muhtemelen yurt dışından ve dolarla hiç alışverişte yapmadım ödediğimiz para haricinde vergi vesaire gelir mi kapıma

Arkadaşlar paket türkiyede mi diye takip etmek isteyen olursa PTT kargo takip kısmından, verilen takip kodunu yazarak ücrete ve nerede olduğuna bakabilirsiniz haberiniz olsun bilmeyenler varsa.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende bilmiyodum tecrübe oldu :) Trde kablosuzlarını 300 500 fazla ödeyerek alabilirdim kötü oldu benim açımdan.
Kargom cumartesi günü İstanbul’a gelmiş gözüküyor ancak pttnin kargo takipten yt ile başlayan kodla arattığımda gönderi bulunamadı hatası alıyorum. Aynı şekilde PAL ile başlayan takip kodunda da kargo bulunamıyor. Siz paket Türkiye’ye girdikten kaç gün sonra PTT sitesinde görebildiniz?

Kargom cumartesi günü İstanbul’a gelmiş gözüküyor ancak pttnin kargo takipten yt ile başlayan kodla arattığımda gönderi bulunamadı hatası alıyorum. Aynı şekilde PAL ile başlayan takip kodunda da kargo bulunamıyor. Siz paket Türkiye’ye girdikten kaç gün sonra PTT sitesinde görebildiniz?
Kargolar farklı olabilir hocam. Benimde cumartesi türkiye ye gelmiş olarak görünüyor.

Vergi çıkınca nereye ödeme yapıyoruz.

Demiştim ama hayatlarında yurt dışından sipariş vermemiş arkadaşlar saçma sapan yorumlar yaptı. Vergi tamamen şans işi firma fiyatı 5 dolar yazabilir fakat gümrük bu fiyatın üstünü çizip istediği fiyatı yazıp onun üstünden vergisini alır
Bana vergi çıkmadı. jfjdjdjsjdhdjsha

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,901
Üyeler
183,357
Son üye
mehmeterbas
Geri