₺616 - Ajazz AK680 Mekanik Klavye

Zelrael

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
390
Sepette AK68030 kodu ile 21 Dolar'a düşüyor. Kargo bedava ve bu siteden alanlar daha önce vergi ödememiş.

Alternatif olarak şu klavyeyede bakabilirsiniz (Şu an stokta olan siyah ve pembe wired versiyonu)

250 TL farkla knob, daha iyi iç yapı, pbt tuşlu, full boyut klavye.

Not: Klavye şu an 26 dolar, LOTUS10 kodu %10 indirim, HAZELGAMES10 kodu %10 indirim, gainswg12 kodu %12 indirim ile benzer fiyata alabilirsiniz. Bir kod biterse diğer kodları deneyin.

Son düzenleme:
Red Linear'mı Brown Tactile'mı hangi switch daha iyidir

Nereden geliyor?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Red Linear'mı Brown Tactile'mı hangi switch daha iyidir
Daha iyisi yok, LOL tarzı oyunlarda genelde tactile, FPS ve Hikaye türü oyunlarda da liner iyi. Hangi oyun tarzını daha çok oynuyorsan ona göre seç.

Daha iyisi yok derken bu switch mantığında şu iyidir bu kötüdür yok kimin ne işine geliyorsa onu alır amaçları o.

bana buna benzer, yakın fiyatta klavye onerebilecek var mı? Rengi cins olmasın siyah veya beyaz +rgb iyidir

Brown tactile aldım. Sağ ol.

img-2023-12-26-21-59-50.png

Nereden geliyor?

Daha iyisi yok, LOL tarzı oyunlarda genelde tactile, FPS ve Hikaye türü oyunlarda da liner iyi. Hangi oyun tarzını daha çok oynuyorsan ona göre seç.

Daha iyisi yok derken bu switch mantığında şu iyidir bu kötüdür yok kimin ne işine geliyorsa onu alır amaçları o.
Oyun oynuyorum ama profesyonel olmadığımdan benim için ses tokluğu ve hissiyatin kalitesi daha önemli sence hangisini almalıyım hocam?

kod sadece bu klavye için mi geçerli

bunlar çok ses yapıyor mu ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,364
Üyeler
183,418
Son üye
ererdo0
Geri