₺616 - Ajazz AK680 Mekanik Klavye

Oyun oynuyorum ama profesyonel olmadığımdan benim için ses tokluğu ve hissiyatin kalitesi daha önemli sence hangisini almalıyım hocam?
Red linear ses ve his açısından bence daha iyi. Yıllardır red kullanırım pişman olmadım. Hem sesi az, hatta iyice sessiz olman gerekiyorsa yavaş basarsan ses bile çıkmıyor hem de hissi çok iyi, geri tepmesi hızlı, ben seviyorum.

google a girip biraz sitenin yorumlarına bakarsanız (TRUSTPİLOT) sorun yaşayan insanları görürsünüz bu ürünleri kendi sitesinden almayın diyorlar alacaktım vazgeçtim yurt dışından geliyor uğraşılmaz sanırım parasını vermiyorlar geri iadede falan

google a girip biraz sitenin yorumlarına bakarsanız (TRUSTPİLOT) sorun yaşayan insanları görürsünüz bu ürünleri kendi sitesinden almayın diyorlar alacaktım vazgeçtim yurt dışından geliyor uğraşılmaz sanırım parasını vermiyorlar geri iadede falan
Bu siteden gmk67 alan bir çok kişi var forumda, trust pilot ortalamasıda 3.6 yıldız gayet normal bir puan. Akko'nun kendi sitesi akko gear 2.5 yıldız örneğin

kodu nerden buldunuz bu arada belki başka ürünlerde de kod vardır ondan sordum

kodu nerden buldunuz bu arada belki başka ürünlerde de kod vardır ondan sordum
Reddit'te buldum, ak992 için güzel bir kod vardı onun için konu açtım. GMK67 için kod var bide ama onun için konu zaten açıldı çok önceden. Onun dışında iyi bir kod bulamadım.

Reddit'te buldum, ak992 için güzel bir kod vardı onun için konu açtım. GMK67 için kod var bide ama onun için konu zaten açıldı çok önceden. Onun dışında iyi bir kod bulamadım.
anladım hocam sağol ben de switch bakıyodum kendime de ondan sordum

anladım hocam sağol ben de switch bakıyodum kendime de ondan sordum
Aliexpress'te 70 adet ktt kang white v3 switch 477 tl'ye geliyor ona bakabilirsin. Lube atarsan çok iyi sonuç elde edersin ayrıca

Bu klavyeye ktt kang white alıp değiştirmeni önerir miyim ama bilemiyorum. 2 katına çıkarıyor fiyatı.

Red switch aldım teşekkürler

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,174
Üyeler
188,210
Son üye
luxetveritas
Geri